Најновије

ПОРУКА КОЈА ЛЕДИ! УКРАЈИНСКИ БАТАЉОН "АЗОВ": Почистићемо Русе као што су Хрвати Србе

Ако је постојала било каква сумња да мизантропија америчког покровитељства, пројекат “Гладио Б“ у Украјини, није био случајно геноцидан, јасноћа долази из читања речи самог лидера Азовског батаљона.

Азов (Фото: РИА)

Азовски батаљон је отворено нацистичка “паравојна“ организација кој је законски призната од стране Украјине, и која је само напола интегрисана – против Минског споразума – у саму украјинску војску.

Њихова нацистича ера салутирањем руком и слоган “Слава Украјини“ недавно је постала званични војни поздрав у Украјини, након што је резолуција усвојена у Ради, пише fort-russ. 

Конкретно, оно што је сада предложено јесте да Украјина треба да предузме војну операцију етничког чишћења против Донбаса, слично протеривању “нелојалне популације“ из Српске Крајине у Хрватској.

Азов наставља да врши притисак на Порошенкову владу, а СБУ снаге су такође ушле у отворени сукоб у нацистичкој одећи, упркос њиховом симбиотичком односу. То одражава намерне сценарије дестабилизације који се виде на местима попут Либије и Сирије.

План етничког чишћења Донбаса је објављен током конференције за новинаре на тему “Хрватски сценарио за Украјину“ од стране говорника “Националног корпуса“ – политичког крила Азовског батаљона, Александра Алфредова. Он објашњава:

“Те снаге (Порошенко) су потпуно задовољне тренутном ситуацијом. Провладини медији данас једногласно говоре о сценарију, који је ближи, не Хрватској, већ Немачкој, када је део земље био 40 година или више окупиран од стране совјетске војске, а тек након њиховог уништења је дошло до стварног уједињења два дела Немачке.“

“Разумемо да такав сценарио помера проблем ослобађања Донбаса и Крима на следећу генерацију. Повлачећи овај процес, можемо га само закомпликовати.“

“Дакле, ми нисмо за немачки сценарио који је предложен од стране власти, ми смо такође против сличног придњестровљског сценарија, који Русија де факто промовише, ми предлажемо да се фокусирамо на сценарио попут Хрватске.“

Руска војска хитно мора у Србију, то је једини спас за српски народ! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА