Најновије

РУСКИ ЕКСПЕРТ: Софистициран систем ваздушне одбране биће распоређен широм Сирије! Могу да онемогуће и неутралишу...(ВИДЕО)

"Софистицирани систем ваздушне одбране биће једнак оном у Русији, у Сирији ће бити успостављен најбољи систем заштите у свету", најавио је консултант руске компаније која производи електронске радио технологије.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

"Недавно су у Сирију допремљени нови системи како би се промовисала употреба руских електронских направа за елиминисање ратних дејстава", рекао је Владимир Мекијев, саветник компаније Electonic Technologies.

"На пример, нови системи могу елиминисати краткоталасну комуникацију, која лишава нападе на Сирију, јер онемогућава контролу ратних средстава у ваздуху, на копну и на мору", рекао је руски саветник.

"Нови уређаји могу да онемогуће било који извиђачки авион који покушава да шпијунира Сирију и да неутралишу оно што авион може да носи, поготово вођене бомбе и "паметне" пројектиле, како је истакао консултант руске компаније која производи средства за електронско ратовање.

"У ствари, Сирија ће оперисати системом одбране сличном оном у Русији и сматра се најбољим системом ове врсте на свету."

Због овог моћног руског оружја Америка прети Индији. Прочитајте ОВДЕ све о томе.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА