Најновије

ОТКРИВЕНИ ДЕТАЉИ! Смрт хрватског хулигана бруталнија је него што мислите! Погледајте шта су му урадили неколико секунди пре смрти

Анте Фирић (27), који је у медије доспео пре десет месеци као један од сплитских хулигана који су ухапшени у Београду након нереда на утакмици између Партизана и Црвене звезде, смртно је страдао током ноћи на уторак покрај Иванић Града под мистериозним околностима.

Хрватски хулиган (Фото: Јутјуб)

Наиме, Фирић је око 5.40 сати ујутру из некога разлога претрчавао аутопут А3 и том приликом су на њега налетела три аутомобила која су га усмртила. Иако околности саме несреће нису тајна, а полиција је испитала возаче који су својим аутомобилима неуспешно покушали да избегну Фирића који је истрчао испред њих, оно шта је корпулентног Сплићанина нагнало да претрчава аутопут на месту удаљеном око километар од најближе куће, полиција тек покушава да реконструише.

Према незваничним сазнањима "Јутарњег листа", полиција истражује могућност да је Фирић пре смрти био жртва казненог дела. Према неким од тих информација, Фирић је наводно бежао од неког, док је према другој верзији бачен из аутомобила у покрету. Међутим, ни за једну од ове две верзије у среду није било потврде. Одмах након завршетка увиђаја, криминолози су покренули провере како би, пре свега, реконструисали, где је и с ким Фирић био до своје трагичне погибије.

Такође, "Јутарњи лист" сазнаје да је полиција одмах затражила снимке сигурносних камера с аутопута да би се разјаснило како је Фирић уопште доспео до места на ком је прегажен. Иако се била појавила и прича да су чланови Фирићеве породице пре неколико дана пријавили његов нестанак, ту информацију је полиција демантовала.

Фирић је јавности најпознатији као један од учесника велике туче на утакмици Црвене звезде и Партизана прошле године за коју је добио шест месеци затвора. Од шесторице Сплићана који су се затекли на дербију, Фирић је најтеже прошао, те је у тучи задобио нагњечење мозга, због чега је био хоспитализован у Војномедицинској академији (ВМА). Осим Фирића, тада су ухапшени и сплитски ММА борци Јаков Подруг и Дамир Товаровић, а сви су након издржаних затворских казни добили петогодишњу забрану уласка у Србију.

Краљ француских адвоката брани Звезду. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Јутарњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА