Најновије

КИМИ ДАО УМРЛИЦУ ХРВАТСКОМ ХУЛИГАНУ: "Почивај у миру велики брате" (ФОТО)

У данашњим новинама у Србији осванула је умрлица Анти Фирићу, хрватском хулигану који је погинуо док је покушавао да претрчи пут на аутопуту А3 поред Иванић Града, када су на њега налетела три аутомобила.

Хрватски хулигани (Фото: Јутјуб)

Уз поздрав "почивај у миру, велики брате", у потпису су Кими, Раде, Гокси и Кораћ. Претпоставља се да се је под надимком Кими вођа навијача Партизана Милош Радисављевић, а под надимком Кораћ - Филип Кораћ, вођа "шкаљарског клана", за кога се сумња да је директно управљао нередима у Хумској прошле године на вечитом дербију, на којима је једну од главних улога имао управо и Фирић.

Подсетимо, Анте Фирић је један од сплитских хулигана који су прошле године изазвали хаос у Београду на 152. вечитом дербију између Црвене звезде и Партизана. Фирић је признао кривицу и осуђен је на шест месеци затвора и пет година забране уласка у Србију након одслужења казне.

Анте Фирић (27) је 17. октобра покушао око 5.20 часова да претрчи пут. У том тренутку на њега су налетела три аутомобила. 

Возач (58) Хјундаија возио је у смеру ка западу,  па је на 58. километру налетео на мушкарца. Затим је Фирића ударио Цитроен Ц5 којег је возио мушкарац (31), а након што га је ударио, возач је налетео на стуб и слетео са пута и преврнуо се на кров. Пешака је затим ударила Опел Корса коју је возила жена (37).

Шта је УЕФА урадила са Србијом и тзв. Косовом пред жреб за Еуро 2020 прочитајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА