Најновије

Ово му је трећа сезона у Паровима и са сваком девојком је урадио исто! Никола и Цока имали секс без покривача (ВИДЕО 18+)

Продукција ријалитија "Парови" одлучила је да такмичарима седме сезоне прикаже нецензурисани снимак секса Николе Лакића и Александре Тасић Цоке.

Лакић и Цока (Фото: Јутјуб)

Учесници су са неверицом гледали како се и Цоки и Лакићу оцртавају јасно сви делови тела, обзиром да нису водили рачуна о томе да ли су довољно добро покривени.

Никола је након приказаног ВТР-а, отишао у двориште виле, а онда се бесан вратио за сто.

- Не могу да верујем да је ово приказано, ја мислим да сте требали да нас штитите, мене је веома срамота - рекао је Лакић.

Међутим, водитељка Бојана Ристивојевић је имала јасан став о томе.

- Никола, ми смо ријалити програм, због чега би ми склањали камере током ваших односа, уколико ви не желите да водите рачуна о томе - изричита је била Бојана.

Никола и Цока су наставили да ћуте, без било каквог коментара, али су зато њихови цимери имали коментаре.

- Ја сам радио свашта, али се никада није видело, мене је срамота у име Николине мајке и сестре, ово је ужасно - рекао је Иван Маринковић.

Готово сви су се сложили са Ивановим мишљем, па су све време осуђивали Лакића и Александру.

Њих двоје су то веома тешко поднели, обзиром на то да нису знали да снимак постоји и да покривач није био довољно широк да прекрије све.

- Мени је веома тешко, не могу да верујем шта сам себи допустила, ја се извињавам мојој породици, као и Николиној породици, надам се да овакве сцене неће бити више приказане - тихо је рекла Цока.

Међутим, рекло би се да је Никола Лакић доста теже поднео целу ситуацију.

- Ја сам се увек трудио да заштитим и Изабелу и Цоку, овим сценама сам шокиран, нисам ни знао да снимак постоји, ми нисмо били свесни да нас је прекривач није довољно покрио - прича Никола, па наставља.

- Знам да моја мајка ово веома тешко доживљава, прошли пут је била у хитној, много ми је жао због тога, извињавам се сестри и мами - кроз сузе је рекао Никола.

Иако је Лакић све време плакао, цимери му и даље нису веровали.

Подсећамо, Лакићу је ово трећа сезона у ријалитију, пету сезону је провео са Зерином Хећом, шесту са Изабелом Алијоски, а сада све исто ради и са Александром Тасић.

Заборавио камере па показао полни орган у “Задрузи”. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: ТВ Хепи

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА