Најновије

Полиција покушава да реши убиства жена и све слути на серијског убицу, али он је већ у затвору!

Ханс Росенфелт и Микаел Јорт су шведски сценаристи, режисери и писци. Удружили су се 2010. године да напишу серијал криминалистичких романа који се фокусирају на једног шведског форензичког психолога. "Човек који је гледао жене" је само једно од већ омиљених издања наше, али и светске читалачке публике, а које је изашло из пера овог двјца.

Фото-Вулкан

Себастијану Бергману очајнички треба мало мира у његовом поприлично хаотичном животу, а откриц́е да има ц́ерку, Вању, може да обезбеди ту стабилност коју жели. Ипак, двоуми се да ли да јој каже истину да је он њен биолошки отац иако ће јој тако можда угрозити каријеру и уништити живот?

Док топлотни талас захвата Стокхолм, полиција се мучи да реши случајеве брутално убијених жена. Убиства носе сва обележја серијског убице Едварда Хиндеа, али он је у затвору већ петнаест година, захваљујуц́и управо Себастијану.

То значи да је реч о имитатору који до детаља копира Хиндеа и бира жртве по критеријуму који постаје очигледан тек након четвртог злочина: све убијене жене биле су Себастијанове љубавнице. Истрага ће довести до сазнања да су сва убиства тесно повезана са њим и да нико око њега није безбедан. Чак ни Вања. 

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА