Најновије

ПОЗНАТА СРПСКА ВОДИТЕЉКА ПОДВОДИ ДЕВОЈКЕ: Ујутру породична жена, увече макро

Наводно позната водитељка, која живи у Србији и која је дуго уређивала једну емисију на телевизији са националном фреквенцијом, има групу старијих „другарица“ које подводи. Како се сазнаје, управо та водитељка завршила је на журки нашег младог, позната фудбалера, а поклон који му је донела спортиста ће памтити до краја живота.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Тај скупоцени поклон биле су старије госпође које су дошле са водитељком и биле су на услузи младим спортистима.

"То је било пре неколико месеци када је наш познати фудбалер славио рођендан на Дорћолу. То је била приватна рођенданска журка и било је много младића до тридесет година који имају доста новца. Ноћ је била мирна, сви гости су се добро проводили, а негде око поноћи дошла је та позната новинарка. С њом су биле и две старије госпође које су одмах почеле да прилазе момцима". испричао је извор.

"За разлику од другарица која је довела, позната водитељка је само седела и пила своје пиће, али се видело да је баш обазрива јер је све време гледала да ли неко снима њу или је фотографише, пошто би сви схватили шта ради и чиме се бави",  открива извор за магазин ВИП и додаје да је негде око два сата после поноћи једна старија госпођа нестала у мраку и да није била сама.

Једна од две другарице познате водитељке у једном тренутку отишла је до тоалета, а друштво јој је правио знатно млађи дечко. Након пола сата, њих двоје су изашли из тоалета и понашали су се сасвим опуштено. Пошто је то мали кафић, није могло да се не примети да су обоје изашли из истог тоалета, а чим се мало укључи мозак, зна се шта су радили унутра. Након што је водитељкина пријатељица завршила посао, њих три су још неко време седеле са спортистима, а онда су решиле да оду. У том тренутку, водитељка је пришла фудбалеру чији је био рођендан и тражила му новац за то што је његова другарица имала секс у тоалету са једним од његових пријатеља, открива извор.

- Он је покушао то да избегне, правдајући се да његов друг није имао ништа са том старијом госпођом, али је водитељка врло самоуверено рекла да је било секса и да то мора да се плати. Склонили су се у угао кафића у којем је била журка и тамо јој је платио. Нисам видео о којој је цифри реч, али сигурно нису мале паре. Све три су биле скоцкане од главе до пете, па претпостављам да им услуге нису јефтине - рекао је извор који се затекао на лицу места.

Позната водитељка, која поред сталног посла ради и као мадам, важи за породичну жену, па је веома тешко повезати њу са оваквим пословима који су кажњиви законом.

- Свима је било чудно када су схватили о којој јавној личности је реч, пошто је то жена која има дете. Веома је понижавајуће што то она ради јер је лепо зарађивала од посла којим се бави, али очито јој то није било довољно, па је почела да ради као мадам. А најгора ствар од свега је што она продаје управо своје другарице - открио је извор.

Нисте имали секс више од 7 дана? Шта ће да се догоди вашем организму  прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Топ 10 најлепших порно звезда

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА