Најновије

СКАНДАЛОЗНА ОДЛУКА ХАРАДИНАЈА: "Важи за све, осим за Србе" (ФОТО)

Познато је да Срби већ годинама трпе разне тортуре на Косову и Метохији од стране привремених приштинских власти и албанског народа, а најновији пример показује се суочавају са нећим можда чак и горим од физичког насиља - добили су јасну поруку да за њих нема места на Косову.

Харадинај (Фото: Јутјуб)

Наиме, читалац једних дневних новина, који је из безбедносних разлога желео да остане анониман, послао је уредбу и објашњење шта се догоди уколико Срби конкуришу за место у косовској полицији, која је под патронатом лажних институција самопроглашеног Косова.

- На Косову је актуелан конкурс за полицију. Током тестирања, лош је био превод са албанског на српски, а Србима је дата само трећина времена од онога колико је предвиђено у обавештењу на конкурсу. Због тога је све мања пролазност Срба - прича извор и додаје:

- Дошло је до побуне свих оних који не говоре или лоше говоре албански језик (Горанци, Роми, Срби, Бугари) и онда је привремена влада донела одлуку да сви који су имали преко 50 поена (на конкурсу је било предвиђено 70) због лоше пролазности и превода наставе даље фазе тестирања.

Међутим, уследило је скандалозна уредба и одлука коју је потписао лично злочинац Рамуш Харадинај, који обавља функцију премијера у самопроглашеној косовској влади.

- Уредбом је извршена дискриминација Срба, јер у тој препоруци (11/67, потписана од стране Харадинаја) стоји: "Односи се на све, сем на Србе". Овим су прекршена правила из одредби не само тих привремених косовских институција, већ и међународног права - додаје читалац.

Да ли је ово јасна порука да Срби нису пожељни на територији Косова и Метохије и да им се спрема чистка уколико пре тога сами не пожеле да оду са Косова, на шта су приморани оваквим бахатим и скандалозним одлукама владе самопроглашене и лажне државе, јер им је јасно стављено до знања какво је стање ствари.

Србија добија кинески С-300. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Харадинај упозорио Србе: ,,Биће одговорено на покушај проглашавања аутономије''

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА