Најновије

ШТА СВЕ МОЖЕ ДА СЕ "КРЕСНЕ" ЗА 30 ЕВРА - ОД КЕЛНА ДО ВЕРОНЕ! Камионџије објавиле водич како наћи проститутке широм Европе (ВИДЕО 18+)

Изгледа нико боље од камионџија не зна, кад крену на далек пут, како и где треба одморити и себи дати одушка. Поготово ако је тај "одушак" у виду продавачица љубави по "врлетима" Европе. У Фејсбук групи "Возачи камиона" повела се полемика, где их има и које су најбоље.

Илустрација (Фото: принтскрин)

За свакога по нешто

У групи су објављени подаци за Луксембург, Швајцарску, Келн... А поред детаљних објашњења како да стигнете до места где се "даме" налазе, убележене су и цене, као и додатна појашњења.

Тако, ко вози у град Луксембург и прође поред "Шел" пумпе знаће да ту има и проститутки. Једну од њих је камионџија отерао, јер како је написао, ушла му је у кабину без питања. У Келну, на путу А4, излаз 11б, у индустријској зони, кажу, на једном месту има тридесетак камп кућица. Углавном ту "ординирају" Бугарке, а цена им је 30 евра. А ко би да буде муштерија некој ексклузивнијој дами, следи и детаљније упутство.

- На километар одатле је железничка станица. Карта је 3,40 евра до центра града, где се налази највећи бордел у Европској унији "Паша". Цена викендом је 50, а радним даном 40 евра. Сам улаз се плаћа пет евра. А тамо су девојке, уххх, не зна човек где пре да погледа - наводи један од камионџија.

Доживотно бесплатна услуга

Један од најобавештенијих колега у групи чак тврди да постоји и бордел који нуди доживотну бесплатну услугу.

Потребно је само, како је он навео, истетовирати лого бордела и "ви сте срећни добитник".

За област Жонкера у Каталонији многи су, изгледа, чули.

У Дуисбургу у Вулкан штрасеу, кажу колеге камионџије, има проститутки "на вагоне", цена је 30 евра, а даме хоће и да се ценкају. Зна се где има "пријатељица ноћи" и у Верони, град заљубљених Ромеа и Јулије.

- Верона - Југ излаз, кружни ток право, семафор лево и улица око километар дуга, на сваких 50 метара стоје... од 15 евра па навише…

Позната српска водитељка подводи девојке, ујутру је породична жена, увече макро. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА