Најновије

ОДЛУЧЕНО: Нуклеарни рат мора да почне на овом месту пре него што Русија постави ново оружје. Ово су тајни извештаји

Догађаји који су се јављали у и око Сирије и Блиског истока уз пораз ИД током јесени 2018. године јасно показују једну ствар. САД и Израел, а под Трампом су ово двоје нераздвојни, намеравају да гурну Русију и Кину у нукларни сукоб.

Илустрација (Фото: pixabay)

Пише: Гордон Даф 

Пентагон у потпуности стоји иза овога, желећи да заустави Русију и Кину пре него што се нови системи оружја у потпуности распореде а америчка претпостављена нуклеарна предност заувек нестане. Постоје и други разлози, што указује на нервозу у америчким и израелским командама.

Израел има више милиона палестинских таоца, док су САД, током последње две деценије, изградиле нуклеарна склоништа у Израелу за и до 250.000 јеврејских грађана, склоништа која укључују ИЦБМ силосе са ракетама које могу погодити било које место у Европи.

Током 2009. године, прегледао сам документацију коју је држао пакистански ИСИ у којој је истакнут споразум између Индије и Израела да деле украдену америчку ИЦБМ технологију са Израелом како би добили неколико ракета дугог домета способних да погоде Северну Америку или Кину, свака са и до 10 бојевих глава. Овај извештај је показао цртеже инжењера корпуса америчке војске за ракетне силосе у Израелу способне за смештај ИЦБМ.

Амерички аутор Џеф Гејтс је седео поред мене током брифинга са врховним обавештајним лидерима Пакистана.

Амерички и израелски пилоти сада у Украјини тренирају да поразе С-300 ракетни систем који је сада распоређен у Сирији. Оно што није речено је то да је ова обука разлог зашто је Русија управо затражила од САД да уклони особље “Белих шлемова“ из Сирије, што је очигледно из тог разлога што Русија сматра да САД планирају велики напад на Дамаск под изговором наводног гасног напада у покрајини Идлиб.

Русија покушава да смири ситуацију која има озбиљне последице, дозволите ми да објасним.

Ако Израел и САД одлуче да употребе “standoff“ оружје за напад на Сирију и руске снаге у Сирији, легално у Сирији, а верује се да је управо то оно што САД и Израел планирају, онда су удари одмазде у складу са правилима ангажовања.

Ово укључује употребу руских ваздушних одбрана веома дугог домета, унапређених С-400 или бољих, које су распоређене за заштиту руских снага. Потенцијалне мете укључују америчке тешке бомбардере Б1/Б2 из Катара, америчке бродове на Медитерану, Црвеном мору и Персијском заилву и “коалиционе“ авионе који пуцају из источне Сирије или из Ирака или Турске.

Слично томе, израелски авиони који пуцају из Израела, или преко Либана или Медитерана, могли би такође бити мете, као и њихове домаће базе унутар Израела. Ракете су распоређене унутар Сирије, Искандер М систем, од марта 2016. године, који је способан да победи израелски “Iron Dome“ одбрамбени систем и избрише израелска командна места на сиријској Голанској висоравни или било коју ваздухопловну базу унутар Израела.

Такође би било добро и исправно, у складу са правилима рата, да то учине чак иако би последица тога била ескалација. То је управо оно што САД желе.

Многима је збуњујуће видети да режим САД-а и Кијева тако блиско сарађује против Русије, када је консензус био тај да је Трамп про руски. Неко би могао мало ближе погледати у време почетком 1990-их година када је Трамп био суочен са финансијским колапсом.

Његово царство пропалих хотела и казина, партнерства са личностима организованог криминала са дугом историјом трговине људима и наркотицима, достигло је крај. Руски новац, опран у Трамповом царству, украден руски новац из руских комерцијалних банака, био је тај који је Трампа вратио на ноге.

Они који су били укључени, људи попут Семиона Могиљевича, руског “шефа над шефовима“ и Трамповог партнера Феликса Сатера из Баyрок групе, они су поделили милијарде у украденим совјетским девизним резервама са кључним америчким политичким личностима, не само са породицом Буш, већ и особљем банкарског и регулаторног надзора, укључујући и два америчка сенатора.

“Нова Русија“ је требала да буде огољена, “крава музара“ за криминалне шефове који су преузели контролу над Вашингтоном током ере Регана, план који је пропао са политичким уздизањем Владимира Путина.

Стога, када људи попут Пола Манафорта подржавају руске интересе унутар Украјине, то није подршка или пријатељство са Русијом. Када је дошло време, исти ти “подржаваоци Русије“ су се брзо придружили Кијеву, обучавајући и опремајући екстремистичке милиције, подржавајући Одесу из маја 2014. године, и гурајући санкције против Русије.

Осим тога, режим у Кијеву је био главни канал за поплаву бившег совјетског оружја које је отишло ИСИС-у у Сирији и Ираку и гас Сарин, произведен у Лугар лабораторији у Тбилисију у Грузији, које је коришћен унутар Сирије.

Могли би размотрити и недавно убиство дописника Вашингтон пост-а од стране припадника службе безбедности Саудијске Арабије. Немогуће је ово не упоредити са наводним тровањем сада живог и здравог клана Скрипаљ. Као доказ руског саучеснштва, или чак и самог догађаја пуштеног у свет маште, америчке санкције су прешле на већу брзину.

Постоје чак и ауторитативни извори који кажу да је Трамп наредио Кашогијево убиство, Заправо, постоји мало доказа да је Кашоги уопште био угрожен од саудијске владе, већ само од своје историје сукоба са Доналдом Трампом који су почели одмах након избора.

Чак и површна истрага недавних догађаја, у светлу Трампове вокалне подршке мучењу и убиству, показује прстом на Белу кућу. Затим имамо стварну причу иза злогласног аудио снимка.

Са Судијском Арабијом је прича другачија. Наши извори у Белој кући нам говоре да је Трамп добио аудио снимак инцидента већ 4. октобра 2018. године, иако су се Трампова негирања наставила још наредне две недеље.

Шта смо научили? Научили смо да Судијци редовно користе мобилне лабораторије за патологију за распарчавање тела оних које су мучили до смрти, и наравно, ово је примарни савезник САД-а у муслиманском свету и председавајући Савета Уједињених нација за људска права.

Наши извори нам такође говоре да је директорки ЦИА-е, Ђини Хаспел, са дугом историјом рада са Саудијском Арабијом у развијању ових “техника,“ дат доказ о убиству Кашогија, аудио снимак, у року од неколико сати, из НСА.

Извори нам говоре да су копије страшног убиства и комадања одмах отишле сенаторима Тому Котону и Марку Рубиу, саветнику Беле куће Џону Болтону и Џареду Кушнеру, и да их је председник Трамп више пута преслушао 4. октобра 2018. године.

Две недеље касније, он је признао да зна за снимак, никада не признајући када је сазнао, и његов одговор је био да нареди нове санкције против Русије и Ирана.

Могло би се истаћи да је Кашоги радио за Вашингтон пост, новине које су посебно критиковале Трампову политику. Трамп је у више наврата отворено заговарао да се употреби насиље против новинара Вашингтон пост-а, што су његови саудијски пријатељи примили превише к срцу.

Безос, чије су компаније честа мета Трампове критике, није помињао Трампа по имену, већ је оштро критиковао председникове нападе на медије.

“Грешка је било ког изабраног званичника, по мом мишљењу – мислим да ово није баш јединствено мишљење – да напада медије и новинаре,“ рекао је он Дејвиду Рубеншајну у интервјуу у Економском клубу у Вашингтону.

Ако бисмо постали “заверенички“ настројени, можда и делом, али добро у оквиру познати административних пракси и засигурно у складу са Вашингтоновим недавним понашањем, не би било чудно сазнати да је Трамп, заједно са Џоном Болтоном и Ђином Хаспел, у потпуности умешан у Кашогијево убиство.

Једноставно речено, управо такво размишљање, које се уклапа у дуготрајне методологије Трамповог режима, ставља нуклерни Армагедон на сто због сиријског сукоба. Ништа од тога не укључује америчке стратешке интересе или чак тајну глобалистичку заверу.

Како је Лазански спустио Амере погледајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лазански - Како би изгледао нуклеарни рат?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА