Најновије

Премијера филма "Јужни ветар": Последња улога Небојше Глоговца, сузе и аплауз у публици

Синоћ је одржана београдска премијера филма "Јужни ветар" са чак пет пројекција, јер ово остварење већ недељама изазива велику пажњу у јавности. Премијера је одржана у великој дворани Сава центра, а због великог интересовања филм је исте вечери приказан и у три сале биоскопа "Cineplex" у тржном центру "Ушће".

Последња улога Небојше Глоговца (Фото: Јутјуб)

Пре него што је почела премијера филма, публика је посветила минут пажње преминулом великану Небојши Глоговцу, који је овде одиграо своју последњу улогу у животу, али и имала прилике да чује последњу поруку његових колега:

- Људи као ти никада не умиру, само одлазе на место одакле ћеш нас вечно посматрати. Ову премијеру поклањамо теби. Хвала ти… 

Драган Бјелогрлић и Жика Тодоровић дошли су добро расположени, док је Милош Биковић, који иначе глуми главну улогу у филму, у пратњи изабранице Барбаре Таталовић привукао највише пажње присутних.
Биковић је рекао да је главна вредност филма психолошка уверљивост ликова и додао да су сви глумци урадили сјајан посао.

- Што се тиче мог јунака, то је момак који је свој таленат и страст према колима и брзој вожњи могао да оствари на један другачији начин, да је ишао тежим путем. Међутим, а то и јесте једна критика друштва у коме живимо, млад човек уколико жели да добије све одмах, да оствари своје амбиције натеран је да крене погрешним путем, а оно што је за мене било занимљиво је како једна погрешна одлука доведе до низа догађаја које човека измене до непрепознатљивости - рекао је Биковић.

Драган Бјелогрлић је рекао да му је драго да је поново један домаћи филм изазвао пажњу јавности.

- Приметио је да су раније биоскопи лошије изгледали, али су сале биле препуне и свака премијера домаћег филма је у Београду била догађај. Сад имамо лепе сале, али нажалост, када су домаћи филмови у питању, често нису баш попуњене, а овај филм ће после дуже времена вратити публику у биосцопе - навео је он.

 

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА