Најновије

МИЛОЈЕВИЋ СТАВИО РАМПУ НА БАХАРОВО ПОЈАЧАЊЕ! Све било договорено, сада ништа од трансфера

Фудбалски свет је био изненађен недавним окретом у каријери Каиа Вагнера, иначе популарног фудбалера из МЛС лиге. Након што је бивши тренер Црвене звезде, Барак Бахар, изразио жељу за његовим довођењем на позицију левог бека, чинило се да је прелазак у српски клуб известан. Међутим, промена на тренерској позицији и долазак Владана Милојевића променили су ситуацију. Нови тренер је изнео другачије захтеве, због чега је трансфер Вагнера у Црвену звезду стопиран.

Иако су за Вагнера постојала интересовања од стране клубова као што су Ренџерс и Марсеј, изненађујуће је да је он одлучио да остане у Филаделфији и потпише нови уговор са овом екипом из МЛС лиге. Вагнер ће остати у клубу најмање до 2026. године, са могућношћу продужетка сарадње на још 12 месеци.

Овај потез може се сматрати изненађењем, с обзиром на то да је Вагнер у претходним годинама био један од најбољих играча МЛС лиге и поставио је рекорд по броју асистенција за једног дефанзивца.

С друге стране, Црвена звезда наставља да верује у квалитете свог постојећег тима, са Миланом Родићем на позицији левог бека, а млади Виктор Радојев.

ВЕЛИКА ПРЕПРЕКА У ЗАДЊЕМ МОМЕНТУ! Ево зашто је пукао трансфер Хигинса, спас за Зевзду

ић је промовисан у први тим као потенцијално велико појачање на левој страни, у сличном стилу као што је Коста Недељковић на десној.

Овај развој догађаја сведочи о томе да Црвена звезда пажљиво разматра своје опције на тржишту и остаје посвећена унапређењу тима, било кроз нове трансфере или кроз развој младих талената унутар клуба.

РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ СТИЖЕ У ЗВЕЗДУ! Човић планира у наредним данима још...

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА