Најновије

ДАЧИЋ: Има разлога да се иде на ванредне изборе

Министар спољних послова Србије и председник СПС Ивица Дачић сматра да има разлога за ванредне парламентарне изборе јер их опозиција непрестано тражи.

Дачић (Фото: Министарство спољњих послова)

Гостујући у емисији "Упитник" на РТС Дачић је рекао да има разлога за ванредне парламентарне изборе "јер ако неко стално нешто тражи, онда му дајте то, а нико није глуп да не зна коме највише одговарају избори у овом тренутку - Вучићу".

- А што онда траже изборе? Зато што очекују да им Вучић каже - нећу да вам дам ванредне изборе. А он ће да им да изборе и победиће их - опет - истакао је министар.

Дачић за себе каже да је конструктиван фактор и да је, по његовом мишљењу, у интересу Србије да постоји јединственост око најважнијих државних и националних питања, те зато, каже, подржава Вучића.

- Те идеје су добре и корисне за Србију. Они што су се сакрили иза Вучића на изборима нек изађу прво сами на изборе, па нек онда полемишу, било ко из Вучићеве коалиције. Ако има разлога да нас нападају и критикују, ја сносим одговорност - рекао је Дачић.

- Постојимо већ 28 година. Ово је време да се направи пресек - докле смо стигли, шта даље, са којим кадровима - каже председник СПС, који је уједно најавио редован конгрес своје странке за 22. децембар, нагласивши да то није никакав ванредни конгрес.

СРС формира велики политички блок. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА