Најновије

СРПСКА ВОДИТЕЉКА НАПЛАЋУЈЕ СЕКС 300 ЕВРА: Посао почео да јој опада у Србији, а сада подводи девојке у Црној Гори!

Иако би многи рекли да сексуалне услуге које пружају елитне проститутке у Србији коштају и по неколико хиљада евра, стварност је другачија.

Илустрација (Фото: принтскрин)

ТВ водитељки која се бави најстаријим занатом као мадам, цене у њеној кући нису онакве како се спекулише.
 
Наиме, српска мадам са малих екрана започела је свој бизнис пре неколико година, а тада су сексуалне услуге које пружају њене девојке коштале 600 евра, међутим, како је потражња опала, она је решила да промени ценовник.

- У бизнис је ушла самоуверено и веровала је да ће захваљујући свом имену моћи да наплаћује већу суму за услуге које пружају девојке које она подводи. Међутим, клијенти су временом престали да јој се јављају јер су на тржиште дошле млађе девојке, а она ради са искусним дамама. Када је схватила да ће изгубити сталне муштерије, ТВ мадам је преполовила цене. Узимала је око 600 евра по девојци за ноћ, а после две године је смањила тарифу - каже извор и открива које су цене сада на тржишту.

За услуге својих девојака углавном наплаћује око 300 евра, а када евентуално раде две девојке, за њих добије 500 евра. С друге стране, њене редовне муштерије понекад траже да им омогући плаћање на рате или да их сачека неколико дана. Она зна да јој то не иде у прилог, посебно ако се прочује, међутим, сталним клијентима мора да изађе у сусрет - каже извор и додаје да њен живот није лак.

- Иако многи замишљају да је живот једне такве жене само луксуз и сјај, стварност је потпуно другачија. С обзиром на то да и даље ради на телевизији, а има и породицу, није потпуно срећна. Има више прохтева него што би могла да поднесе финансијски, а како јој посао са девојкама опада, дошла је на идеју да прошири свој бизнис на Црну Гору - каже извор и додаје да је ТВ мадам последњих годину дана посао преусмерила на Црногорско приморје и богате бизнисмене из иностранства, али и црногорске политичаре.

За разлику од Србије, где јој је посао опао, па је морала да спусти цене, у Црној Гори јој бизнис цвета. Током прошлог лета зарадила је много више за једну сезону него за годину дана у Београду. Доле су сви много опуштенији и не воде толико рачуна о томе да ли ће их неко видети. Њене девојке су стално биле на јахтама, нарочито у Порто Монтенегру, где се окупљају богати бизнисмени. Она је провела неколико недеља са њима, али се брзо вратила у Београд јер је морала да води рачуна о породици - каже звор близак ТВ мадам.

Камионџије објавиле водич како наћи проститутке широм Европе. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Елитна проституција у Србији: Од професорки до студенткиња, баве се тиме зато што то воле

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА