Најновије

МИЛЕНА ИВАНОВИЋ: Да ли би ме мање нападали да сам с косовским председником полагала венац? (ВИДЕО)

Супруга убијеног косовског политичара Оливера Ивановића, причала је у Јутарњем програму ТВ Хепи о нападима на њу путем друштевних мрежа, посебно после селфија са Брнабићевом.

Милена Ивановић (Фото: Јутјуб)

- Напади су почели од како сам почела да радим у Влади, интевизирани посебно од како сам с Вучићем полагала венац. То је неразумевање и осуда дела јавности због које не знам шта да радим. Део српске јавности очекује да не треба да станем уз своју државу већ можда уз косовског председника и да с њим идем да положим венац? Можда би ме мање нападали? Нисам политички противник и нико не може да промени мој став јер сам сигурна да радим исправну ствар. Свако ко би се нашао у мојој ситуацији урадио би исто, каже Милена Ивановић и додаје.

- Не могу да замислим да постоје људи који могу да замисле да после свега са својим седмогодишњем сином останем да живим тамо где су му одузели оца и мени супруга, да наставим да водим Оливерову политику. Део јавности је очекивао да се ја политички ангажујем осудим Србију, пребацују ми да сам с онима који су таргетирали Оливера. Ја сам с њим била нон-стоп, па имам питање за њих, да ли је Оливера више болело нападање неистомишљеника или то што није добијао подршку од оних од којих је очекивао да је добије? Нису га подржали ни у кампањи, нису одговарали на поруке...

Шта је још рекла Милена погледајте у овом видеу:

Прочитајте ОВДЕкоме то Србија даје шаком и капом.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА