Најновије

Публика одушевљена серијом "Корени": "Очекивали смо да ће нас дочекати као Немањиће"

"Затечен сам количином позитивних реакција. Овде се много чешће свака нова ствар дочека на нож и без пардона критикује и наивно пореди са светском продукцијом" - поручује Иван Живковић, који потписује режију серије "Корени".

Сцена из серије ''Корени''

Он истиче да је екипа која је радила на серији искрено веровала у успех, али да је публика ипак непредвидива, што потврђују и реакције на недавно снимљену серију “Немањићи”, која је дочекана на нож.

Коментаришући колико је било захтевно дочарати ову епоху и њене ликове, Живковић каже:

- Основни проблем је ограничен буџет, који ограничава и време снимања и количину елемената које можемо ставити испред камере. У епохи не постоји ништа што може испред камере а да није обрађено на неки начин. Простори, костими, реквизита, све то је изазов јер се мора третирати, а све то кошта, и у нашим условима ограничених буџета и скучених могућности ствара веома озбиљан изазов. Борба је била велика, али мислим да смо успели да изађемо задовољни резултатом – каже Живковић, додајући да ће дуго памтити сарадњу са маестралним Жарком Лашевићем:

- Огромна посвећеност, одговорност према послу који обавља, брига за колеге и екипу, као и пожртвованост коју је унео у "Корене" је заиста за поштовање. Нисмо се познавали раније, упознали смо се преко скајпа и већ након пар разговора о сценарију, књизи, Добрици, кога је он познавао лично, створили смо однос узајамног поверења и поштовања оног другог. Одатле надаље све је било заиста уживање јер његов таленат и искуство чине магичну комбинацију испред објектива камере која се ретко виђа. Мислим да је направио јако озбиљну улогу, по којој ћемо га дуго памтити, и част ми је што сам био делић тога…

 

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА