Најновије

ПАЖЊА! ЕКСПЛОЗИВНИ ОРГАЗМИ: Урадите ово, а треба вам пет минута и онда... Ово нисте доживели!

Уколико сте запали у сексуалну колотечину или ваш сексуални живот никада и није био нешто узбудљив, могуће је да не познајете довољно своје жеље, потенцијална умећа, али и оно што прија вашем телу. Одговорите на ова питања и све ће се променити. 

Секс (Фото: Beeg. com)

Шта стварно мислим о сексу?

Мишљење које имамо о сексу зависи од тога како смо васпитани. Иако данас девојке имају слободнија схватања него раније, сигурно је да још увек има и оних које мисле да је секс само за “лоше” девојке. Преиспитајте своје мишљење о сексу и покушајте да све негативне мисле у вези са тим замените оним позитивним. На пример, ако мислите да је секс само за “лоше” девојке, размислите о томе да заправо свака девојка заслужује да ужива у сексу.

Колико добро познајем своје тело?

Многе даме се жале како партнер не познаје довољно њихово тело, нарочито интимне делове, па не могу да пронађу “слатку тачку”. Очекујемо од мушкараца да све знају, али пошто то није случај, најлакше решење је да прво саме упознамо своје тело, а затим и њима пренесемо своје знање.

Како најлакше доживим оргазам?

Размислите о свим детаљима који вам пријају и помажу да достигнете сексуални врхунац – где највише волите да вас партнер додирује, какав темпо секса вам највише прија, да ли волите секси улоге… Када одговорите на ова питања шта је то што вам пружа право задовољство у сексу, више ћете уживати са својим партнером.

Да ли се превише фокусирам на њега?

Многе даме се толико труде да задовоље свог мушкарца, да заборављају да и саме треба да уживају у сексу. Дозволите себи да се опустите јер то заслужујете, а и партнер ће сигурно бити срећан када види да уживате.

Шта мислим о свом телу?

Мишљење које имате о свом телу директно се одражава на то колико уживате у сексу. Ако имате лоше мишљење о свом телу, покушајте да сваког дана на папир запишете барем једну позитивну ствар о свом телу, док напокон не схватите да треба да цените то што имате – иако вам се не свиђају стомак, груди…

Да ли се у секс упуштам из правих разлога?

Лош секс са особом коју волите је једно, а секс који вас тера да се након тога лоше осећате је потпуно друго. До ситуације да се лоше осећамо након сексуалног односа најчешће долази када су околности које су вам “одвеле” у кревет, компликоване. Дакле, размислите који су ваши разлози за секс – да ли се на тај збллижавате са партнером, да ли се на тај начин мирите после свађе или сте можда једноставно узбуђени.

Који додири ми пријају?

Да бисте заиста уживали у сексу, важно је да знате све тачке уживања на свом телу. Многим дамама су груди “врућа” тачка, другима пријају додир по бутинама, леђима, врату… Такође, једне уживају у грубљим, друге у нежним додирима. Када откријете шта вам годи, разговарајте са партнером о томе.

Да ли сам нормална “тамо доле”?

Честа женска брига је: 'Да ли имам нормалну вагину?'. Најбоље је да упознате свој интимни део тела испред огледала, али др Хилда Хачерсон каже да вагина не би требало да вас брине уколико немате хроничне инфекције или сличан здравствени проблем.

У сваком случају, урадите све да сазнате о својој секси страни, најпре због себе, а затим у све то упутите и партнера.

О српској глумици која ради као макро сазнајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Kaко остварити успех у животу?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА