Најновије

Принцеза Султана: Све тајне које крију жене арапског света!

"Принцеза Султана-чувај моју тајну" је још једна у серијалу књига о арапском свету, која се може читати свака за себе и која никога неће оставити равнодушним.

Фото-Вулкан

Већ више од двадесет година, Џин Сасон нам приповеда о вољеној саудијској принцези Султани која се бори против невероватних ограничења са којима се суочавају жене на Блиском истоку. И поред крхког напретка, она не одустаје од свог циља и наставља да води скривену борбу за једнака права жена, улажући све што има у њихово образовање и шансу за бољи живот.

Док немири потресају читав арапски свет, сведоци смо безумља и рата који харају у Сирији, Ираку, Либији и Јемену, односећи и угрожавајући бројне животе. Нажалост, у време сукоба, жене и деца обично су први на мети мушког насиља. Жене изложене бруталном злостављању у срцима носе тешке тајне и мрачне тренутке које су вољне да поделе само с другим женама. Немојте мислити да оне нису храбре. Оне су најхрабрије од храбрих напросто зато што су смогле снаге да наставе да живе.

Презрене и несрећне, оне поверавају принцези муке које им леже на души, верујући да ће скретање пажње на њихове проблеме помоћи да друге жене, које се налазе у сличној опасности, буду поштеђене такве судбине, а њихове дирљиве приче најубедљивије су од свих сведочанстава. 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА