Најновије

ДЕВОЈКА ЈЕ СПАВАЛА У ДРУГОЈ СОБИ ДОК САМ ИМАО СЕКС СА ЊЕНОМ МАЈКОМ: Изгледају као сестре, а због једне ствари сам се навукао

Младића је завела несуђена ташта на прослави свог рођендана и он није могао да одоли искушењу, већ је са њом имао страствени секс док је девојка спавала.

Илустрација (Фото: принтскрин)

"Већ месец дана имам секс с мајком своје девојке. Знам да не бих смео, али превише ми се свиђа да бих одустао. Моја девојка је предивна, слатка и плава и заједно смо шест месеци. Њена мама је разведена и већ је неколико месеци у Шкотској, где помаже својој старијој ћерки око бебе, тако да сам је упознао тек недавно за њен рођендан. Девојка јој је приредила изненађење код куће. Било је то фантастично поподне и сви су се сложили да је била једна од бољих забава икад", почео је младић.

"Њена мама је изгледала заносно у мајици са спуштеним раменима и краткој сукњи. Моја девојка има 22, а мама 42, али изгледају као сестре. Мени су 24 године. Жена је све време флертовала са мном и говорила свима како је њена ћерка срећница што има таквог фрајера за дечка. Кад год бих јој ухватио поглед, гледала је у мене и смешкала ми се, па ми је послала пољубац. Моја девојка има свој стан, али тада смо преспавали код њене маме. Када је моја девојка отишла у кревет, њена мајка и ја смо остали да разговарамо с њеном тетком, која је потом отишла, а нас двоје смо остали сами. Фрапирао сам се кад је она одједном дошла до мене и села ми у крило, па је почела да се игра с мојом косом. Била је толико секси. Напалио сам се и почели смо да се љубимо, а после смо имали и секс. Каква је то ноћ била! Сада ми она шаље поруке сваки дан и налазимо се кад год моја девојка ради касне смене", рекао је он.

"Ниједно од нас не жели да повреди девојку, али ми само желимо да наставимо да имамо секс. Она каже да сам најбољи љубавник ког је имала, а ја морам признати да ме она јако пали и волим да осетим њену присутност.

Стручњак је одоговорио на његову исповест:

Само је питање времена када ће твоја девојка сазнати и то ће је уништити. Двоје људи у које би требало да има највише повјерења праве од ње будалу. Њена мама је тек постала бака и можда јој само треба времена да се привикне на ту нову улогу, а дотад жели да се подсети да још изгледа младо и пожељно. Мале су шансе да вас двоје имате будућност, без обзира на то колико вам је секс добар. Покажи мало зрелости и окончај то пре но што се догоди катастрофа. 

Српска водитељка наплаћује секс 300 еура, посао почео да јој опада у Србији, а сада подводи девојке у Црној Гори! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир/The Sun

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Воле ли порнићарке свршавање по фаци?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА