Најновије

ЗВАЛИ СУ ГА "САМУРАЈ"! Детаљи из живота манијака из трамваја, пријатељи у шоку: Био је спортиста, више не желим да чујем за њега

Михаило Исаиловић (37) из београдског насеља Крњача, који је полно узнемиравао девојчицу од 15 година у београдском трамвају, некада је међу пријатељима био познат као "Самурај".

Манијак из трамваја (Фото: Јутјуб)

Јавност је била шокирала када је прошле недеље на друштвеним мрежама објављен снимак из београдског трамваја на линији два на ком се види како мушкарац насрће на тинејџерку, додирује је и набија уз стакло, и то наочиглед других путника који нису урадили ништа да јој помогну. Убрзо се јавила још једна жртва истог насилника, а већ сутрадан он је идентификован и ухапшен.

Тада је откривено да се ради о Исаиловићу, мушкарцу из Крњаче, а његови пријатељи остали су у шоку када су видели шта је урадио. Како кажу, пре неколико година су га познавали као вредног спортисту.

- Ми смо у шоку! Ужасни снимак појавио се на интернету и замислите када га нисам ни познала у колико је лошем стању! Пре четири године смо тренирали заједно неколико месеци, онда је он престао и изгубили смо сваки контакт. Шокирани смо, јер из периода из којег га знам, био је паметан и вредан младић, који је чак био фанатик за здраву храну и тренинге. Учествовао је у групним тренинзима, био је доста физички спреман и инсистирао је на здравом животу. Звали смо га Самурај! На снимку који сам видела он је угојен и запуштен. Затечена сам, јер нисам ни знала да је то иста особа! Чули смо да је отишао са живцима због раскида са вереницом и да сада буквално прича сам са собом по улици. Не знам шта је могло да се догоди да се толико промени и постане насилан - испричала је његова познаница, која није желела да открије своје име, за лист Ало.

Један од његових познаника каже да се Исаиловић бавио разним пословима и да се није плашио рада, иако је студирао на Машинском факултету у Нишу.

- Био је вредан, продавао је чак и лубенице на пијаци пре десет година. Био је опуштен и волео је да се шали. То што је урадио јадној девојчици за сваку је осуду и не желим више никад да чујем за њега - рекао је саговорник листа.

Исаиловић живи сам у стану у Крњачи, а комшије кажу да се понашао чудно. Како су испричале, био је особењак и често је причао сам са собом, хранио је врапце и разговарао с њима.

Кажу да је из стана одлазио рано и да је долазио касно. Ухапшен је док је крао бурек у пекари, а себи у браду је мрмљао: „Да ли да идем на посао или на Острог“.

Има две фирме

Суђећи по привредном регистру, на његово име пријављене су две фирме у Београду. Он је пријављен као власник компаније "Refresh" која је пословала четири године пре него што је брисана из регистра Агенције за привредне регистре у септембру 2014. године, али на његово име се води и фирма "Refresh your mind" отворена само два месеца касније - у новембру 2014.

"Refresh your mind"  је наведена као и даље актуелна компанија, а оно што посебно скреће пажњу јесте чињеница да је пријављена као школа борилачких вештина.

Локација за обе фирме је иста - кућна адреса ухапшеног, а на поменутој адреси види се и назив угашене фирме.

На Фејсбук налогу Михаила И, између осталог, наводи се и да је похађао Дванаесту београдску гимназију, па и да је завршио Машински факултет.

Бранио се ћутањем

Исаиловић је саслушан јуче у Првом основном јавном тужилаштву, где се бранио ћутањем. Како сазнајемо, чудно се понашао и на саслушању.

- На питања која су му постављана одговарао је: „Хвала Богу!“, а додељена му је адвокатица по службеној дужности. О кривици није хтео да се изјасни и бранио се ћутањем. Затражено је вештачење његовог психичког стања да би се утврдило да ли има психичке проблеме - наводи извор близак истрази.

Исаиловићу је, на предлог тужилаштва, одређен притвор до 30 дана, како не би поновио кривично дело. После саслушања затражено је и психијатријско вештачење његове урачунљивости.

Исповест друге жртве Михаила Исаиловића из аутобуса:

Кина се спрема за рат. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА