Најновије

Александра изнела шокантне разлоге због којих није хтела да прочита мајчино писмо: Давид после једне реченице почео да плаче, па излетео на

Током питања гледалаца једно од упућених Александри Суботић односило се на њену мајку Љубу Пантовић, а гледаоце је занимало због чега није желела пред свима да прочита честитку коју јој је послала.

Aлександра и Давид (Фото: Јутјуб)

Александра је прогутала кнедлу, а онда је изнела своје разлоге испричавши детаље које знају она, Давид и његова породица.

- Нисам је јавно прочитала зато што је то нешто што сам желела да сачувам за себе, јер нисам овде ушла да настављам своје породичне свађе. ушла сам да покажем себе као неку другу Александру. Оно што тамо пише је мене потресло... Свиђа ми се што ми је мајка то послала, али ми се не свиђа што увек директно и конкретно прозива Давида, како ја поред Давида пропадам, како ме он вуче на дно... - почела је Александра.

- Они нису имали сукоб, то је сукоб који је она направила, и ја сам мислила да ће макар овај пут да спусти лопту. Да је написала "Воли те мама, срећан рођендан", за мене би то било супер и ја бих била најсрећнија на свету. Али, кад сам видела садржину честитке мени се то не свиђа ни мало. Пише и, у фазону, пошто сам добила торту са сликама мене и моје сестре, "она је добро и она те подржава". А ја знам да моја мама не прича са мојом сестром сигурно 3-4 године, и није ништа могло да се промени за 27 дана колико сам ја овде...  Познајем моју сестру и познајем моју маму. Да је желела да има контакт са мном могла је да га има пре мог уласка - рекла је Александра.

Потом је отркила непознате детаље о њиховом односу.

- Давид није желео да му прочитам честитку... Он је мој партнер, ја желим да будем са њим цео живот. Он је много тешке увреде доживео од стране те жене. Ја сам између две ватре... Моја мајка је њега вређала на најгнусније начине, и да је педофил, и да је овакав, и да је онакав... Он кад купа моје дете, ја сам сликала стори за Инстаграм и ставила срце преко да се не види наго дете....она је дала изјаву за медије да је он педофил, да додирује девојчицу што је превише болесно! - са кнедлом у грлу причала је Александра, а Давид је након ових речи у сузама излетео напоље.

- Мени је тешко пало јер знам колико се борим за Александру и њену ћерку. Њена мама је желела да дође до овога, она је жељна медија, у Шведској је багертиста. Она је за мене велика нула! - рекао је Давид кад се вратио у кућу.

- Лоша је жена и то је то - закључила је Александра.

Нову акцију Станије и Владимира погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА