Најновије

ЕКСЛУЗИВНИ СНИМАК ВЕЧЕРИ КАДА ЈЕ РОНАЛДО СИЛОВАО СТУДЕНТКИЊУ: Почело је са плесом и нежним додирима, а сада му прети робија (ВИДЕО)

Ексклузиван снимак вечери када је наводно Кристијано Роналдо силовао студенткињу Кетрин Мајоргу 2009. године, испливао је у јавност.

Роналдо (Фото: Јутјуб)

Како се на снимку види, припити фудбалер и студенткиња Кетрин Мајорга размењивали су нежности у клубу, заносно плесали и понашали се као да никога нема у близини.

Роналдо је руком у више наврата прелазио преко бокова Кетрин Мајорге којој, бар према снимцима, ти додири нису много сметали, те се све више припијала уз славног Португалца.

Она је недавно у разговору за немачке медије оптужила звезду Јувентуса да ју је 13. јуна 2009. године силовао у свом апартману у Лас Вегасу.

Како је навела, Роналдо јој је годину дана касније исплатио 375.000 долара за ћутање, али се она осам година касније предомислила и одлучила да га тужи.

"Случај је поново отворен у септембру 2018. године. Ова истрага је у току и за сада неће бити откривени нови детаљи о њој," наводи се у саопштењу полиције Лас Вегаса.

Роналдо је након најновијих оптужби кратко изјавио да је у питању "лажна вест" и да је у питању само жеља да се постане познат преко његовог имена, али британски "Сан" преноси утиске његових адвоката да се плаше да би славни фудбалер могао да буде осуђен на доживотну робију ако се тврдње поменуте девојке испоставе као тачне.

Тучу навијача ПСЖ и Црвене звезде погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА