Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) БРУТАЛАН НАПАД ХУЛИГАНА ПСЖ НА СРБЕ: Делије седеле у кафићу кад су маскирани навијачи пришли и почели да се иживљавају

Навијачи Пари Сен Жермена и Црвене звезде сукобили су се испред стадиона "Парк принчева" после утакмице те две екипе, а сада се појавио и снимак који приказује како је до дошло до срамног напада хулигана ПСЖ на навијаче Звезде!

Брутално иживљавање (Фото: Јутјуб)

Судећи према снимку навијачи Црвене звезде седели су у кафићу и испијали пиће, када су им из масе људи која је напуштала "Парк принчева" после меча, пришли маскирани хилигани и, благо речено, кренули да се иживљавају!

Том приликом су им отели навијачке реквизите и тукли их палицама и каишевима. Нису штедели ни жене које су се налазиле у локалу, а све је забележено камером.

Неколико њих није имало срећу да се склони на време, па су остали сами пред хулиганима, који нису бирали средства којима су их нападали. Једном од њих су отели шал, затим су га газили док је био на поду и неколико пута су га ударили палицом и каишем по глави.

Како јављају француски медији, туча која се догодила синоћ после меча је била жестока, а полиција је реаговала користећи сузавац.

У жестоком окршају учествовало је између 300 и 400 навијача, извештавају локални медији.

Звезда је имала подршку навијача на "Парку принчева", чија се песма често орила стадионом, али је тешко проценити колико их је било, јер су били раштркани по различитим трибинама. Црвено-бели су кажњени од УЕФА, па није било организованог одласка навијача, већ су они у сопственој режији долазили у Париз, а највише их је било из земаља Западне Европе.

Локална полиција, али и специјалне снаге, били су у стању највише мобилности због овог меча, који је обезбеђивало 850 припадника органа реда, али на крају је ипак дошло до нереда.

ПСЖ је победио Црвену звезду 6:1 у утакмици другог кола Групе Ц Лиге шампиона.

Снимак вечери кад је Рондалдо силовао студенткињу погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА