Најновије

ОН ВОЛИ СЕКС САМО У ГУЗУ: Тражио је да га задовољавам вибратором!

Владимир Томовић, који је јуче дисквалификован из "Задруге" због ударца Александре Суботић у главу и раније је био познат полицији.

Томовић у затвору Задруге (Фото: Јутјуб)

Правоснажно је осуђен на шест месеци затвора, две године условно, због изазивања националне, расне и верске мржње и претњи смрћу.

Он је 2012. године напао децу из Хрватске, иначе чланове извиђачке секције који су били у посети Бару. Наредио им је да склоне хрватску заставу, што су они и урадили, а затим је рекао да ће из побити ако буду поново подизали обележје хрватске државе.

- Виши суд је несумњиво утврдио све чињенице, Томовић је с умишљајем, угрожавањем сигурности, јавно подстицао на мржњу према извиђачима хрватске националности, који су боравили у Бару на Петој смотри извиђача. Томовић се возилом зауставио поред хрватских извиђача и повишеним тоном им се обратио да неће да види хрватску заставу у свом граду и да је склоне, након чега је вођа извиђача узела заставу и змотала је. Потом је окривљени изашао из возила и узео хрватско обележје, сео у возило и претећи поручио. Пре сте ратовали с нама, а сад сте дошли да вијорите заставама, немојте да видним више ниједну хрватску заставу све ћу вас побити - наводи се у пресуди Апелационог суда.

Да му насиље није страно потврдила је и његова бивша девојка.

- То је моја најлуђа веза, дечко је болестан и ја сам била у страху од њега. Одмах ћу рећи да с*кс нисмо имали јер он воли само у гузу. У почетку сам мислила да се зеза, али Владимир ми је објаснио да то код њега тако иде. Пре брака не жели нормалан секс, а пошто ја нисам хтела тако, нисмо ни имали секс - истакла је Слађана Петрушић, некадашња учесница "Парова".

- Искрено, не верујем да је имао секс са Станијом, бар не нормалан. Он је мени говорио да је она женска ствар светиња и да се не дира пре брака. Гуза може... Он је мени купио неколико вибратора и говорио да би волео да ја њему то радим. Била сам шокирана - додала је Слађана.

Прочитајте ОВДЕ све детаље незапамћеног инцидента због којег је Томовић избачен из Задруге 2.

Извор: Блиц/Свет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тренутак када Томовић напушта Задругу 2.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА