Најновије

УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО! Из чиста мира гурнуо две особе пред воз! Камере снимиле језиве сцене!

Британац Пол Кросли у једном дану покушао је да убије две особе тако што их је на "Тотенхем Курт Роуд" станици гурнуо на шине, а све је забележено сигурносним камерама.

Напад у Лондону (Фото: Твитер/British Transport Police)

Он је прво гурнуо младића (23) који је срећом успео да задржи равнотежу уз помоћ присутних, па није пао пред наилазећи воз. Кросли у једном тренутку успева да оде, али нешто касније поново је покушао да убије. Овај пут, његова жртва био је деведесетједногодишњи мушкарац. Док је старији човек ходао, Кросли се залетео и свом снагом га гурнуо на шине. Мушкарац је пао и том приликом задобио низ повреда, укључујући фрактуре карлице и озбиљну рану на глави. Једна особа која се затекла на лицу места скочила је на шине и успела да помогне човеку да се попне на станицу задобивши притом опекотину руке. Захваљујући реакцији окупљених Кросли је задржан, а потом и предат полицији која га је ухапсила. Према информацијама, он је полицајцима том приликом рекао: 

- Нисам добро спавао синоћ.

Њему је данас завршено суђење и порота га је прогласила кривим за покушаје убиства. На суђењу, он се изјаснио да није крив. Очекује се да ће казна накнадно бити изречена, наведено је у полицијском саопштењу.

- Ово је био посебно шокантан инцидент и жртве су имале много среће. Лако смо могли да имамо истрагу двоструког убиства да није било храброг народа који је одлучио да помогне људима и да заустави Крослија. Волео бих све да подсетим да су овакви случајеви ретки - рекао је између осталог након суђења инспектор Дарен Гоуг који је напоменуо и да му је драго да је порота препознала кривицу.

Погледајте ОВДЕ шокантну изјаву писца и истраживача о томе ко влада светом.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте низак лет борбених авиона снимљен на више локација широм света

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА