Најновије

БИЛА САМ ГЛАДНА, А ЈЕДИНО ЧЕГА САМ ИМАЛА НАПРЕТЕК СУ КОНДОМИ! СЕКС САМ МРЗЕЛА ИЗ ДНА ДУШЕ: Проститутка описује пакао живота на улици

Пуних 25 година била сам проститутка. Уличарка. Ку*ва. И успела сам да се извучем из свега и коначно почнем да живим нормалним животом. Овако за један хрватски магазин почиње исповест некадашња проститутка из Загреба.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Ситна жена (50), иако наизглед крхка и с тек неколико бора, не одаје утисак на посао којим се бавила готово читавог живота. Завршила је само основну школу. Рано је остала без родитеља. Упознала је младића и заљубила се у њега.

"Нисам мрзела муштерије, него оне који су ме натерали на тај посао"

"Он, његов брат и братова жена бавили су се подвођењем. Била сам млада и јако заљубљена и нисам имала појма о животу. Та жена учила ме је како да зарадим на свом телу. Искрено, не сећам се прве муштерије. Имала сам их на хиљаде и једино што желим је да их што пре заборавим", наставља жена.

Испричала је о тешком осећају који ју је притискао деценијама.

"Тад, у почетку, сваке вечери сам излазила на улицу и осећала се као да идем на вешање. Нисам мрзела муштерије него оне који су ме на тај посао натерали. Иако, истина, нико ме није на то силио, али ја нисам ни знала за друго. Била сам премлада и нисам размишљала. Готово сав новац који сам зарадила морала сам да дајем својим сводницима, тако да сам неретко остајала гладна. Једино чега сам имала на претек били су презервативи", присетила се и додала како су јој макрои свакога дана доносили пуне пакете презерватива.

"Никад нисам волела секс. Да јесам, онда би ми то био ужитак и не бих то могла да радим за новац. Имала сам слободу да бирам с којом муштеријом желим да идем у кревет, као и да одбијем све што ми се не свиђа. Код мене су могли да добију само обичан секс, без перверзија, а презерватив је био обавезан. И нема љубљења. С пољупцем као да бих му дала и своју душу, а овако је све остало на нивоу посла. Плаћао је моју услугу и време. То вам је исто као и таксисти. Стојите и чекате. Понекад вам дође више муштерија, а понекад можете чекати целу ноћ а да се нико не појави", објаснила је.

Секс између 30 и 100 евра

Као уличарка зависила је о простору муштерија, па су сведоци њеног посла неретко су били кипови и дрвеће у парковима, поштански сандучићи у хаусторима зграда.

"Већином су ипак у питању биле сталне муштерије. Најдражи су ми били они који су још у ауту до хотела причали шта ће све да ми раде, а онда, кад бисмо коначно стигли, ја се још не бих ни скинула до краја а они су већ били готови", кроз смех каже саговорница хрватског магазина.

То је, како каже, био најлакше зарађен новац. Увек су били љубазни и благонаклони према њој, па су знали да остављају и више новца него што је тражила.

"Били су то често ожењени мушкарци, за које сам се увек питала зашто долазе к мени ако то што нудим могу код куће да добију бесплатно. У 25 година имала сам само две-три неугодности. Негде у време рата у Хрватској дошао ми је један. Обавили смо то у ауту. А онда је извукао пиштољ, прислонио ми га уз главу и тражио да му вратим новац. Нисам хтела да му покажем да се бојим јер би ме тад сигурно убио. Рекла сам му да пази шта ради јер имам људе који стоје иза мене. Вратила сам му новац и изашла из аута. Отишао је, а ја сам се, дрхтећи од страха, вратила кући", присећа се.

Јутарњи секс подиже енергију и расположење боље од 5 шољица кафе! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: dnevnik.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ученице из Врања продају своје тело за 10 евра и пар фармерки!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА