Најновије

МИША ВАЦИЋ: Нисам оснивач Националне авангарде али поздрављам њихов рад

Конференција "Ка безбеднијој Србији", која је прошле недеље одржана у центру Београда, заинтересовала је јавност пошто је на њој учествовао читав државни врх, који се одазвао на позив организације Национална авангарда. Како је реч о организацији која у свом имену има реч "национална" то је довело до узнемирања либералних снага и прозападних медија у Србији.

Mиша Вацић (Фото: Јутјуб)

Национална авангарда је на једном месту окупила председника Србије, премијерку, министра одбране, представнике Безбедносно-информативне агенције што је био разлог да се упали црвена лампица у либералним круговима.

Национална авангарда основана је прошлог маја, а либералима је засметала њена десна оријентација као фотографије на којима чланови Националне авангарде присуствују оснивачком конгресу "Српске деснице" коју предводи Миша Вацић. 

И Национална авангарда и Српска десница за Н1 негирали су заједничку политичку сарадњу. 

- Ми немамо политичку сарадњу, ми се познајемо као млади националисти, родољуби, који воле своју земљу, многи њихови и наши чланови су пријатељи. Тако да је коначно дошло на ред да и Срби имају своју невладину организацију. Чак председник и премијер отварају њихову конференцију, стога ја само могу да подржим. Поздрављам њихов рад – рекао је лидер Српске деснице Миша Вацић.

Вацић у изјави за Правду каже да је јако добро да се у НВО сектору појављује све више родољубивих организација.

- У прошлости је НВО сектор углавном подржавао појаве попут Саше Јанковића и друге антидржавне снаге. Појава Националне авангарде и других родољубивих организација и њихова сарадња са државним органима на друштвено важним пројектима попут конференције “Ка безбедној Србији” доказ су да Србија иде у добром правцу – објашњава Вацић.

Да ли Путин узима Либију сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда/Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вулин на скупу Националне авангарде.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА