Најновије

ШОК У "ЋИРИЛИЦИ": Некадашњи заменик шефа ЦИА за Балкан Србима упутио ужасну поруку! (ВИДЕО)

У синоћњој "Ћирилици" на Хепи телевизији гости су били председник ЈС Драган Марковић Палма, војнополитички коментатор Мирослав Лазански и ратни командант, књижевник, колумниста и режисер Драгослав Бокан, а тема је било лидерство, а поводом победе Милорада Додика на изборима у Републици Српској.

Лазански (Фото: Јутјуб)

Мирослав Лазански каже да је народ у РС гласао срцем.

- То је велика победа Републике Српске. Народ је гласао срцем, против оних који су посећивали Западне амбасаде и имали Западну помоћ и кампањи. Народ је следио оно што се десило недавно у Македонији. Народ у РС је потврдио да је увек имао своју државу - каже Лазански.

Војнополитички коментатор је, коментаришући пропали референдум у Македонији, рекао да су "Македонци нашли своју душу".

- Они кажу "није важно што је у Македонији пропао референдум". НАТО је стало да Македонија уђе и да се пресече рута руског гасовода. Они сматрају да нису завршиле посао на Балкану док све земље не буду усисане у НАТО. Из Брисела долазе изјаве, типа "нема везе". Македонци су нашли своју душу и свака им част - рекао је Лазански.

Палма је рекао да поштује народну вољу грађана Македоније. 

Он је рекао да када је био у Америци, тамо је разговарао са Стивеном Мејером, некадашњим замеником шефа ЦИА за Балкан.

Палма каже да је Мејер "после треће, четврте попијене чаше", изговорио шокантне речи.  

Председник ЈС га је питао "како су за Американце они који нападају српске полицајце и српске породице на Косову екстремисти, а на неким другим местима терористи".

- Они који раде за нас нису терористи. Треба да кажете Вашем председнику да све оно што је потписано у Бриселу не важи - рекао је тада Мејер, тврди Палма. 

Бокан каже да постоји део "отаџбинске политике" и да се тај део мора одрадити добро јер у супротном други добри делови не важе.

Бокан је Марићу, на његову констатацију да многи тврде да је можда боље да нисмо побеђивали у ратовима, јер смо изгинули" рекао да је то исто као кад би неко рекао да смо "узалуд скупљали новац за малог Дукија, јер није преживео", наводећи да се тај дечак уздигао у највише висине.

- Он је нас на тренутак спојио на начин на који ништа друго сад није успело да нас споји - рекао је Бокан и добио аплауз.

Вучић каже да је Србија војно неутрална, али ће да сарађује са НАТО. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА