Најновије

"БАЦИО МИ ЈЕ ТОНУ БЛАТА НА ЛИЦЕ": Ево на чему Љајић инсистира и чиме је запретио!

Инсистираћу на епилогу случаја у коме су посланици Војислав Шешељ и Муамер Зукорлић изнели тешке оптужбе на мој рачун, у супротном ћу напустити владу, али моја странка неће напустити владајућу коалицију, каже министар и потпредседник владе Расим Љајић

Расим Љајић (Фото: Јутјуб)

Он је оценио да је на делу црно-зелена коалиција, и да сви знају да је бесмислена подршка коју Шешељ даје Бошњацима пред изборе за Националне савете националних мањина, који се одржавају у недељу.

Он је за ТВ Прва навео да је ће напустити функцију ако службе нађу да је радио било шта, макар да је трговао кикирикијем и кликерима. Љајић је оценио је да је Шешељева оптужба да је он део једног нарко картела дегутанта. Он је додао да је лидер радикала на тај начин бацио "тону блата" на његово лице.

Љајић је рекао да ће инсистирати на одговору и да је јасно да је то политичка игра Шешеља и Зукролића у циљу да се Зукорлић спасе дебакла у недељу на изборима за Националне савете националних мањина.

Љајић је рекао да је имао добру сарадњу са председником Србије и СНС Александром Вучићем, да је два пута разговарао са њим, да су разговори били коректни и да ће се о свим наредним корацима консултовати са њим.

- Пред нама је тежак период, период тешких одлука, без обзира какве оне биле остајемо да подржавамо скупштинску већину, уз СНС ћемо остати до краја да бранимо позиције владајуће коалције - рекао је Љајић.

Прочитајте ОВДЕ чиме је функционер СНС шокирао Србију.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Љајић је недавно причао који му је највећи циљ.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА