Најновије

МОМЦИ, ПРЕБРЗИ СТЕ У КРЕВЕТУ? Постоје решења и за то! Ови савети вам могу помоћи да издржите што дуже!

Турски истраживачи позабавили су се темом повезаности физичке активности и сексуалног перформанса. Упоредили су мушкарце који вежбају, трче или дижу тегове 40 минута сваки дан и оне који ходају мање од пола сата дневно.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Закључили су, што је било и очекивано, да они активни могу дуже водити љубав, и то готово двоструко дуже од неактивних.

Секс код спортских типова просечно је трајао пет и по минута, а код мање активних три минута. Такође, открили су да је преурањена ејакулација чешћа код неактивних мушкараца склоних седалачком начину живота.

- Може се претпоставити да редовна физичка активност може бити учинковита на путу до квалитетнијег сексуалног живота - појаснио је вођа истраживања, др Јилдирај Јилдиз из Болнице за обуку и истраживање у Анкари, преноси Дејли мејл.

У истраживању је учествовало скоро 250 мушкараца, подељених у две групе - зависно од тога колико су склони вежбању. Сви су били у добу између 18 и 45 година, истог етничког порекла.

Истраживачи су шест месеци пратили њихов сексуални живот и упоређивали податке. Наиме, испитаници и њихове партнерке користили су штоперицу - палили су је на почетку односа, заустављали на крају и бележили бројке. Рачунало се од пенетрације до ејакулације.

Уз то, научници су питали мушкарце, шта мисле, колико су њихове партнерке биле задовољне након секса.

У групи мушкараца који редовно вежбају 76 одсто било је уверено да су задовољили партнерке, да су биле потпуно задовољне. На исто питање позитивно је одговорило 56 одсто испитаника из мање активне групе.

Мушкарци из активне групе могли су да воде љубав између два и 25 минута, а ови други од 20 секунди до седам минута и 50 секунди.

Међународно друштво за сексуалну медицину (ИССМ) прераном ејакулацијом сматра ону која се догоди унутар једног минута од пенетрације.

Истраживачи из Истраживачког института New England у Масачусетсу у САД-у су 2000. године утврдили су да мушкарци који су дневно активни толико да тиме потроше мање од 200 калорија, чешће имају проблема с еректилном дисфункцијом.

Ризик од поремећаја ерекције наводно се смањује за 70 одсто код оних који повећају редовну физичку активност у свакодневном животу.

Вежба против преурањене ејакулације

Ради се о вежби за мишиће који се налазе у карлици, а може вам помоћи да дуже водите љубав. Вежбајте сваки дан, а први резултати би требало да се виде за три месеца.

Вежба изгледа овако:

Седните и максимално се опустите.

Стисните мишиће карлице као да, рецимо, покушавате да зауставите испуштање гасова.

Овим покретом ћете осетити мишиће који иду од задњице према корену пениса. То су мишићи које треба вежбати.

Напните те мишиће па их држите стиснутима 10 секунди.

Опустите их па поновите поступак најмање 10 пута.

Шта је женама далеко важније од величине пениса прочитајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Симулација секса пред дечаковим очима! Девојка пружала задовољство, сви навијали

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА