Најновије

ТАЈНИ РАЗГОВОР МАРЈАНОВИЋА И ФОРЕНЗИЧАРА! Шипка га раскринкао: Морао си да видиш злочин! (АУДИО)

Ненад Шипка, директор ЦФИ, тврди да је пре неколико дана разговарао са Зораном Марјановићем и да је осумњичени за убиство певачице "Гранда" избегао да одговори на питање како то да кобног дана није видео ко је убио певачицу.

Зоран Марјановић (40), који се сумњичи да је 2. априла 2016. на насипу Црвенка у Борчи убио супругу, певачицу "Гранда" Јелену Марјановић (33), потврдио је тезу Ненада Шипке, директора Центра за форензичка истраживања, да Јелена није убијена на месту на којем је њено тело нађено.

Ову шокантну промену у мишљењу Зорана Марјановића изнео је сам Ненад Шипка, који тврди да је разговарао са Зораном и да је он рекао "да је могуће да његова супруга није задобила смртоносне ударце у води канала".

Овај разговор између Марјановића и Шипке открива да муж убијене певачице сумња да се на дан злочина сусрео са убицом.

Водио приватну истрагу

- Суштина нашег разговора је да и Зоран верује да Јелена није убијена на насипу. Потврдио је могућност да смртоносне ударце није задобила ни на насипу, нити док је стајала у каналу - открио је Шипка садржину разговора који је водио са Марјановићем.

Подсетимо, Ненад Шипка је са својим сарадницима из Центра за форензичка истраживања (ЦФИ) започео приватну истрагу о убиству певачице "Гранда". Шипка, на основу својих анализа, тврди да Јелена није убијена 2. априла 2016. на насипу у Црвенки, већ да је усмрћена дан раније у затвореном простору, а да је убица са помагачима њено тело накнадно донео на насип и бацио га у канал.

Шипка је, образлажући своју теорију, истицао да су изјаве Зорана Марјановића контрадикторне и да се косе с материјалним доказима, али је, како каже, пре неколико дана пристао да телефоном разговара с Марјановићем.

- Зоран и ја смо се чули преко заједничке пријатељице, која је желела да чујем и Зоранову страну приче. Разговор смо водили у четири сата ујутру, не из разлога да бих га ја намештао истражитељима, већ да поразговарамо. Више сам причао ја него Зоран и мислим да његови адвокати не знају за наш разговор. Ја да сам на његовом месту, не бих разговарао са мном - каже Шипка.

Зоран ми звучи искрено

Ненад Шипка каже да му је у телефонском разговору Зоран Марјановић деловао искрено.

- Оставио је утисак да заиста жели да се пронађе Јеленин убица. Поверовао сам му у то - рекао је Шипка и објаснио да је о овом разговору обавестио и Јеленину сестру Теодору Крсмановић.

- Теодора је била изненађена разговором - тврди он.

Није одговорио на питање

Он тврди и да је у поменутом разговору Зорану поставио конкретно питање којим је алудирао да његова одбрана, коју је изнео после хапшења, није реална. Подсетимо, Зоран је у тужилаштву тврдио да није убио супругу и да је она нестала 2. априла 2016, пошто је отрчала насипом, а он остао са ћерком да је чека.

- Питао сам га хипотетички: "Зоране, ако си био на насипу, а ниси учесник у злочину, и ако је све онако како си ти испричао, онда си морао да видиш злочин" - каже Шипка и тврди да му Зоран Марјановић на то питање није одговорио, већ да је почео да говори о базним станицама, експерименту с базним станицама, као и тачности података о мобилној телефонији који су узети са њих.

- Договорили смо се да још једном разговарамо, али до тога није дошло - тврди Шипка.

Бивши хрватски командант полиције открива ужасе из логора, Србима су копали очи и секли уши! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА