Најновије

ПРИШТИНСКА СПЕЦИЈАЛНА ОПЕРАЦИЈА ''ДИПЛОМАТИЈА У ХОДНИКУ'': Историја је јача од церемоније у Паризу

Руски амбасадор у Београду Александар Чепурин изјавио је поводом скандала око распореда седења у Паризу на свечаном обележавању 100 година од победе у Првом светском рату да се косовска специјална операција "дипломатија у ходнику" преместила из Њујорка у главни град Француске.

Амбасадор Чепурин (Фото: Јутјуб)

"Видимо да се косовска специјална операција `дипломатија у ходнику` наставља, преместивши се из Њујорка у Париз. То не утиче на став Русије ни на који начин, а и не може да утиче у принципу", написао је Чепурин на свом налогу на "Твитеру".

Руски амбасадор је истакао да је историја јача од церемоније.

"Мноштво пропуста на церемонији у Паризу нас сасвим не радује. Ипак, свет ће се увек сећати подвига војника-победника међу којима истакнуто место припада, пре свега, српским, руским, француским херојима. Историја је јача од церемоније", истакао је Чепруин.

На церемонији у Паризу у недељу, 11. новембра, премијер самопроглашеног Косова Хашим Тачи нашао се у другом реду, одмах иза највећих лидера данашњице, док је Александар Вучић, председник Србије - земље која је у Првом светском рату поднела велику жртву и дала две трећине становништва за слободу, био скрајнут.

Како је Груевски преко Србије побегао из Македоније, погледајте ОВДЕ.

Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Чепурин: Потребан нам је свет без господара и робова

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА