Најновије

Троицки у финалу Сиднеја

СИДНЕЈ - Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у у финале АТП турнира у Сиднеју, пошто је данас савладао Луксембуржанина Жила Милера са 6:2, 6:4 после само 64 минута игре.
Виктор Троицки, (фото: Stevegtennis.com)

Виктор Троицки, (фото: Stevegtennis.com)

Троицки је рекао да је мотивисан да се ове сезоне врати на позицију коју је заузимао пре једногодишње суспензије. Троицки је кажњен 25. маја 2013. године због кршења антидопинг правила, јер на турниру у Монте Карлу није дао тражени узорак крви. "Тешко је вратити се после паузе, желео сам да по повратку заиграм најбољи тенис и пружам боље партије у односу на претходни период. Веома сам мотивисан да у овој сезони урадим много тога", рекао је Троицки. Српски тенисер је у полуфиналу победио Жила Милера из Луксембурга са 6:2, 6:4. "Ово је за сада одличан турнир за мене, волим да играм овде, играо сам финале пре неколико година. Хвала навијацима, публика је увек уз мене и то је лепо видети", рекао је Троицки.
Прочитајте још:Руски пливач Аркадиј Вјатчанин: Желим да наступам за Србију
Он ће се у финалу састати са Казахстанцем Михаилом Кукушкином, који је победио Леонарда Мајера из Аргентине са 6:4, 6:4. "Обојица само дошли из квалификација, одиграли смо много мечева, али осећам се свеже. Кукушкин је одличан играч и неће бити лако", поручио је Троицки. Турнир у Сиднеју игра се за наградни фонд од 439.405 долара. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА