Најновије

"По којој цени СНС купује "буразерске фирме", а по којој продаје државне?"

Невероватно је да је Коперникус, СНС буразерска фирма, плаћен 200 милиона евра и да је то дупло више од ПКБ-а који је продат за 105 милиона евра, готово четири пута више од „Ц маркета“ чији је већински пакет 2005. године плаћен 45 милиона евра и четири пута више од Луке Београд. Невероватно је да је РТБ Бор продат за 300 милиона €, а НИС за 350.

Саша Радуловић (Фото: Јутјуб)

Пише: Саша Радуловић, Доста је било

Када продаје држава, продаје далеко испод цене. Када купује држава, купује за папрене паре. Кад субвенциониште и поклања, Немцима или „Арапима“ свеједно, поклања издашно. Кад ради набавку, набавља папрено од буразера.

Зашто? На све иде партијски рекет. Врх власти је центар корупције у Србији. И тако три деценије.

Кажете нема пара? Кажете Србија је сиромашна? Кажете Србија иде у добром правцу?

Партијска држава = пљачкашка приватизација + пљачкашка национализација + поклањање „Арапима“ + субвенције Немцима + буразерске набавке + партијско запошљавање

Ово су милијарде € сваке године. И тако три деценије.

Мислите да је СНС ово смислио и направио? Мислите само да скинемо СНС и овога више неће бити? Мислите само да ови оду, па макар се они и вратили? Јер укинуће партократију, исти они који су јахали на њој дуже од деценије? Јер су научили да ово не ваља? На мајке ми? То вам је нада?

Не ваља вам ДЈБ? Нашли сте нам длаку у сваком јајету? Ударају нас са свих страна, споља и изнутра. Нисмо се продали нити ћемо. Не одустајемо. Не мењамо политику. Не прихватамо партијску државу. Не могу нас купити. Омакли смо им се. Нас ударају и због тога вам не ваљамо? Јер да смо добри, не би нас нападали споља и изнутра?

Партократија је канцер Србије. Паразит кога негују наши ЕУ „пријатељи“. Паразит који нас убија. Србија је претворена у колонију. Балкан је претворен у колонију Немачке. ДЈБ вам говори о томе. Скрећемо десно кажете?

Не ваља вам ДЈБ? Јер смо превише тврди? Јер вам говоримо у лице како ствари стоје? Јер вам растурамо илузије? Јер нећемо са људима који су нас довели довде?

Србија ће се или пробудити или нестати. ДЈБ је ту. На вама је.

Драматичну ванредну конференцију Двери погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Хрватски историчар Горан Шарић о историји Срба и Хрвата.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА