Најновије

КОВИЋ УНИШТИО ВУЧИЋА: Он је дочекан у Паризу онако како доликује председнику који се одриче територије своје земље (ВИДЕО)

Историчар Милош Ковић каже да би било боље да је власт СНС у Београду уместо новогодишњег осветљења поставили српске тробојке и на тај начин обележили 100 година од завршетка Првог светског рата. Ковић је рекао да Србима не треба да буде важно како ће нас дочекивати Французи и Енглези и да не смемо да делегирамо част наше земље тим народима.

Mилош Ковић (Фото: Јутјуб)

Ковић је објаснио да је Вучић дочекан у Паризу онако како заслужује да буде дочекан председник неке земље који тражи помоћ Запада да би се што пре одрекао дела своје територије и који јавно говори да не зна где су границе његове земље.

-  Како би сте ви третирали тог човека и ту земљу – упитао је Ковић и рекао да се Вучић кординира и сарађује са Тачијем и да отуд и не чуди да је тзв. председник Косова смештен у други ред.

Koвић је рекао да је Вучић понизио Србију тиме што није реаговао као и изјавом да ће Макрона дочекати величанствено у Београду.

Шта је све рекао Ковић у емисији продукције “Центар” погледајте на снимку испор:

Шта каже Лазански о могућем нападу Шиптара на север Косова сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА