Најновије

ПОСТАЈЕМО МЕКСИКО И КОЛУМБИЈА! Српски градови у канџама криминала! Дрога, терорисање, премлаћивање, убијање!

Безбедносна ситуација у Крагујевцу и Аранђеловцу никада није била гора, оба града су у канџама криминалних група, а дрога и насиље су на сваком кораку и томе се мора стати на пут, тврде становници ових градова након трагичних догађаја у њима.

Полиција (Фото: Јутјуб)

Чести обрачуни локалних банди, пуцњаве, убиства, туче и и страдање младих од наркотика пунили су протеклих месеци ступце црне хронике вестима из Крагујевца и Аранђеловца.

- У марту је испливао снимак бруталног напада у препуном кафићу у Аранђеловцу. В. П (35) сумњичи се да је са још неколико пријатеља напао и претукао суграђане Н. Г (31) и С. Р. (36). Наочиглед бројних гостију, међу којима су биле и мајке са децом, у бруталној тучи потезао се и пиштољ, који је пао поред шанка. Овај догађај узнемирио је јавност - каже извор упућен у дешавања у ова два града и додаје:

- Почетком новембра уследио је нови шок за Аранђеловчане. Петнаестогодишња девојчица преминула је након што је узела таблету екстазија, а дилер који јој је продао дрогу је ухапшен. Након ове трагедије уследили су протести грађана који желе да упозоре на нарко-банде које харају градом. У Крагујевцу се од маја догодило неколико инцидената, а грађани највише страхују од два криминална клана.

- Филип Костић (26), фудбалер Хамбурга и репрезентације Србије, и његов брат нападнути су у мају у једном крагујевачком ноћном клубу, када је дошла група младића која је позната по насилничком понашању. Филипов брат (33) тешко је повређен. Четворица нападача су ухапшена, али су након саслушања пуштена - каже извор близак догађају. 

У јуну је у Крагујевцу од предозирања дрогом преминула тинејџерка Марија Марковић (17), а приликом хапшења младића (18) који је био са њом, нађена је велика количина наркотика.

- Запањујуће је да се дрога, од које се предозирала девојка, у огромним количинама налазила буквално испред носа инспекторима - испричао је тада извор.

Црна серија у овом граду наставила се у септембру убиством ММА борца Радоша Јоксимовића (27). Полиција је ухапсила Алексу М. (21) због сумње да је са мотора упуцао Радоша.

- Највероватније је реч о сукобу завађених група које се баве обезбеђивањем локала - каже извор.

У октобру је у стану у Крагујевцу пронађена мртва глумица Ивана Млађовић (30), Плејбојева зечица и глумица серије "Село гори, а баба се чешља", док је њен вереник Милош К. био у бесвесном стању. Сумња се да су се Ивана и Милош предозирали наркотиком, највероватније хероином.

Нападнут члан српске делегације током заседања Генералне скупштине Интерпола. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте убиство усред бела дана!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА