Најновије

ВАЦИЋ: Потомци Ханџар дивизије Србију третирају као фашистичку

Муслиманска милиција из тзв.Санџака била је активан сарадник окупатора у ефикасном уништавању Срба и српског покрета отпора током 2. светског рата. Сулејманова клика је њихов директан наследник и отворени заговорник ове поражене,нацистичке идеологије.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

Пише: Миша Вацић

Данас, у време најтеже дипломатске борбе  која се води на тему Космета, непријатељи Србије заговарају  сепаратизам у Рашкој и Војводини, чиме покушавају да нас  додантно ослабе и на унутрашњем и на међународном пољу.

Звуци сецесионистичких тонова које смо чули у Рашкој области добар слушалац може чути и у северној српској покрајини Војводини. И тамо се повремено огласе плаћеници страних обавештајних служби са захтевима о независном статусу ове наше предивне житнице која је препуна различитих националности. У Војводини сви људи живе у складу и потпуној хармонији,у читавој Србији је такои тако мора и остати. Коме то треба да изазива нестабилност у најважнијој балканској држави?

Српска десница, као родољубива организација апелује на надлежне државне органе да се тргну и ураде свој посао у одбрани Устава и закона. Тиме ће да обезбеде спокој огромној већини грађана који су опредељени за мир,економски просперитет и целовитост територије, за оно што би малобројни, реметилачки настројени појединци желели да претворе у извор нестабилности и непотребних, штеточинских сукобљавања. Српски народ не може допустити да га смешни политички мешетар попут Сулејмана Угљанина увлачи у конфликте са својим комшијама, пријатељима и браћом.

Српска десница јасно прави разлику између легалне демократске политичке борбе и вештачког стварања раздора, мржње и терора у нашој земљи. Сматрамо својом грађанском и политичком дужношћу да се огласимо гласно не би ли нас чули сви, како пријатељи Србије, тако и њени непријатељи. Стари злочиначки методи разарања наше Отаџбине неће проћи! 

Позивамо председника Вучића, Владу Србије и безбедносне структуре да на узнемирујуће сепаратистичке претње хитно реагују и ухапсе Угљанина и његову клику. У овоме ће власти имати безрезервну подршку велике већине грађана Србије који су на страни људске и Божје правде.

Морамо подвући црту и гласно рећи да су у току оркестрирани напади на Србију, против којих морамо да се боримо у јединственом свесрпском фронту ако мислимо да опстанемо!

А осим опстанка, не остаје нам ништа друго. О томе би требали добро да размисле управо они који позивају на хаос и деструкцију. Ко другоме јаму копа, сам у њу упада, мудро каже вековна народна, непогрешива мудрост!

Како је радикалка направила пометњу НАТО пакту у Канади, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Угљанин: Српска држава Србија је неман и фашистичка творевина

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА