Најновије

НОГО ПОНОВО ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Мене чуди како немамо десет Стојанки Стојановић сваки дан? (ВИДЕО)

Посланик Двери и адвокат Срђан Ного жестоко је критиковао стање у српском правосуђу тврдећи да се велики број пресуда доноси под политичким притиском.

Срђан Ного (Фото: Јутјуб)

Он је испричао да је у последњој анонимној анкети 47 посто судија рекло да је доносило пресуде под политичким притиском, а да 85 посто тужилаца и судија сматра да је за први избор и напредовање потребна политичка подршка. Ного је рекао да судије масовно доносе противзаконите пресуде под притиском председника суда.

Ного је рекао да се анкета односила само на политичке притиске и рекао да је стање много горе ако се узме мешање криминала, корупцији, родбинске и друге везе. Он је рекао да судови сваке године грађанима, на име незаконитог притвора и трошкова адвокатске одбране, плаћају одштету од 4,6 милијарде динара. Ного тврди да ни један судија није одговарао због тога.

- Мене чуди да ми немамо по једну Стојанку Стојановић сваки дан? Ма не једну него десет! Како немамо десет Стојанки Стојановић сваки дан? – упитао је Ного алудирајући на пензионерску која је из пиштоља убила инвеститора за кога тврди да ју је малтретирао. 

Он је објаснио да је Стојанка Стојановић пре него је убила инвеститора предузела све правне кораке али да је полиција и правосуђе није пружило заштиту и да је зато треба аболирати за убиство.

- Ви немате коме да се обратите, у овој земљи нема правде – констатовао је он.

Шта је све Ного рекао у интервјуу за продукцију “Српски колектив” погледајте у емисији:

Да ли је Америка већ банкротирала сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Снимак убиства инвеститора:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА