Најновије

ПОСЛЕДЊА АРКАНОВА СЛИКА СКРИВА УЖАС ЗА КОЈИ СЕ ДО ДАНАС НИЈЕ ЗНАЛО: Настала је непосредно пре убиства! (ФОТО)

Ко је прави налогодавац ликвидације – још увек се не зна. Тог 15. јануара 2000. године испред “Интерконтинентала”, око 17 часова стала су два аутомобила. Из опела Калибре изишли су Драган Николић Гаги и Милан Ђуричић Мики, који су од раније били познати полицији.

Аркан (Фото: Јутјуб)

Из другог возила, голфа, изашао је Зоран Николић Пегла, као и припадник Друге чете Првог батаљона полицијске бригаде СУП-а Београд, Доброслав Гаврић. Пегла је остао на паркингу, док су ова тројица ушли у хол спремајући се да почине троструко убиство. У холу хотела била је невиђена гужва. Аркан је седео у сепареу недалеко од рецепције. У хотел је дошао са супругом Светланом Цецом Ражнатовић, њеном сестром Лидијом Величковић и телохранитељем Звонком Матеовићем.

Оно што је интересантно и подједнако језиво да су сва четворица са слике мртва.

Док су сестре у пратњи Матеовића обилазиле бутике, Аркан је са друштвом седео у холу. Неколико минута после 17 сати, пришли су им Гаги и Мики. Руковали су се са Арканом, изљубили са Мандом и кренули ка степеништу које је водило ка хотелским салама за банкет. Гаврић је сео у други сепаре, неколико метара иза леђа Аркану.

Минут касније, Гаврић је устао од стола. Испод капута је извадио пиштољ “ЦЗ 99″. Три метка испалио у Аркана. На под хола у “Интерконтиненталу” падале су чауре, чаше, шоље и флаше, а гости су залегли на под склањајући се од рафалне паљбе. Полиција је на лице места дошла брзо, али не и Хитна помоћ.

Хоће да хапсе Диковића и хероје с Кошара. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА