Најновије

Авантура коју не смете да пропустите: Гринч стиже у биоскопе!

Уколико једва чекате Нову годину и Божић, ако вас је већ ухватила празнична грозница, а породичне тренутке волите да проведете уз добре филмове препуне смеха и лудих авантура, од четвртка, 22. новембра, у вашем омиљеном биоскопу приказиваће се анимирана аванура "ГРИНЧ" и никако је не треба пропустити!

Фото-Јутјуб

Преслатки зелени намћор, Гринч, једино што жели јесте мало мира и тишине у данима када све врви од боја и звукова, док се сви, сем њега, спремају за долазак Деда Мраза. Да ли ће успети у својој намери и какве ће му смицалице пасти на ум, открићете у биоскопима.

Универсал  и Илуминејшн представљају нам феноменалну анимирану авантуру, базирану на књижевним, празничним класицима доктора Суса. Гринч је прича о необичном мрзовољном цинику који креће у мисију да украде Божић, а чије се срце до краја те авантуре мења захваљујући необузданом духу девојчице која верује у Божић и чаролији празника. Духовит, топло и визуелно очаравајући филм причаће нам универзалну причу о празничном духу и несавладивој снази оптимизма. 

Гринч живи усамљеничким животом у својој пећини, а једино ко му прави друштво је његов верни пас, Макс. Пећина је препуна изума и иновативних справа које задовољавању његове свакодневне потребе, а једино када среће своје суседе јесте када остане без хране и мора да иде до града у набавку. И сваке године, пред Божић, Гринча све више и више нервира све већа и светлија и гласнија празнична атмосфера. Када град објави да је у плану украшавање три пута веће јелке него до тада, Гринч схвата да је једино шта му преостаје, како би себи обезбедио мало мира и тишине, да украде Божић. Како би то извео, решио је да се маскира у Деда Мраза. 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА