Најновије

Стиже Робин Худ, каквог још нисте видели!

Робин Худ у биоскопима од 29. новембра.

Фото-Јутјуб

Можда сматрате да врло добро познајете ову легендарну причу, али још никад досад нисте видели оваквог Робина Худа. 
    
    Пуна напетих акционих  сцена, ова адаптација представља легенду као мрачног и комплексног јунака хаотичног града који очајнички вапи за  властитим  херојем. Ово је акциона пустоловина за наше доба и Робинова прва побуна против корумпираног краљевства с напетим биткама, одличном кореографијом сцена борбе, оданим пријатељствима и безвременом романсом. 

    Глумачку поставу предводи Тарон Егертон, а његов Робин је савремени ратник из сена. Можда се родио као привилеговани  лорд Локсли, али вратио се из рата као ветеран који је изгубио све, укључујући и једину жену коју је икад волео, Мариан. Помоћу Арапина Џона  , свог бившег непријатеља, преузео је нови алтер его као маскирани осветник чија мета су, у потрази за правдом, моћници. 

    Мит о Робину Худу препричава се непрестано током последњих 800 година, упоредо са великим друштвеним променама. Још од 15. века, кад су се Робин и његова дружина први пут појавили у низу балада као одметници који се боре за потлачене становнике Нотингема , Робин Худ надахнуо је многе приче, романе и филмове, а свака адаптација прилагодила је његову причу свом времену.  

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА