Најновије

ПАЛА КРВ СИРИЈСКИХ ВОЈНИКА, ЏИХАДИСТИ ИХ НЕМИЛОСРДНО УБИЈАЛИ: Исламска држава извела страховит напад, а онда је уследио...

Исламска држава је започела велики напад на Сиријску арапску војску (САА) у источном Хомсу. Велики напад на положаје Сиријске арапске војске (САА) покренут је дуж главног пута до стратешке нафтне и гасне станице Т-2.

Напад џихадиста Исламксе државе (Фото: Southfront)

Према војном извору у Палмири, ИД је успела да заузме делове територије од Сиријске арапске војске између покрајинске границе Хомса и Т-2 станице. Извор је додао да је више од десет војника сиријске војске убијено током напада од стране снага ИД.

Сиријска арапска војска покренула је брз напад како би раније у току дана преузела све територије које је изгубила од терориста Исламске државе.

Сиријска војска не само да је вратила отету територију коју је претходно изгубила, већ је успела да убије неколико терориста ИД који су учествовали у претходном нападу.

Терористи чине велику услугу Асаду у Сирији. Погледајте ОВДЕ како то раде.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте последње минуте битке за Ал Сафу. Сиријска војска је поразила Исламску државу у Ал Сувејди после вишемесечне офанзиве и великих губитака.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА