Најновије

БАКИР ПРОПАО НАЧИСТО: Нико га неће

Проблеми најјаче странке у Федерацији БиХ. Иако је СДА Бакира Изетбеговића освојила највећи број гласова и мандата, остале странке у Федерацији БиХ су је прецртале.

Бакир Изетбеговић (Фото: Јутјуб)

У постизборним комбинаторика за формирање власти на нивоу Федерације БиХ, али и кантона, нема места за СДА и Бакира Изетбеговића!

Ово је став блока странака из Федерације БиХ који чине СДП, СББ, ДФ, Наша странка. Иако је СДА Бакира Изетбеговића освојила највећи број гласова и мандата, остале странке у Федерацији БиХ су је прецртале и формирају власт без СДА!

Први састанак који је одржан на позив Бакира Изетбеговића, а где су се састале делегације СДА и СДП предвођена председником Нермином Никшићем, потврдио је да СДП не жели у власт са СДА на кантоналном и федералном нивоу и да СДП у формирање власти иде са другим коалиционим партнерима.

- Мислимо да се прави преседан какав се до сада није десио, који уноси нови хаос у већ хаотичне односе у БиХ, преседан који ће се свакоме враћати. Апеловали смо на СДП да не иде у том смеру - поручио је Бакир Изетбеговић након састанка. - Настављена је острашћена постизборна кампања у односу на СДА која је неправична, која сатанизује СДА.

Нермин Никшић, председник СДП, изјавио је након састанка са председником СДА Бакиром Изетбеговићем да састанак није био куртоазни као што је то раније најављивано.

Након што је Бакир Изетбеговић изјавио да иде на биро за запошљавање и да је за једног председника сиромашан човек, друштвене мреже у БиХ су напросто експлодирале од бројних саркастичних реакција. Данима се на интернету монтирају разни садржаји где је Бакир у главној улози као – радник!

Шта се дешава у овим кризним сатима на Космету, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Додик унео заставу Српске у Председништво БиХ

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА