Најновије

Промоција романа "Оно што остаје, увек љубав је"

Промоција новог романа "Оно што остаје, увек љубав је" ауторке Иване Плехингер, одржаће се у среду 5. децембра у књижари Вулкан,Трг Републике 5 са почетком у 18 часова. Том приликом, о Иваниној књизи говориће млади аутор Богдан Стевановић познатији као Блогдан.

Фото-Вулкан

Ивана Плехингер ауторка је књиге која ће вам променити живот. Потпуно искрено пише о највећим изазовима који су обележили њен животни пут и научили је да је љубав најснажнији покретач живота. Свака њена прича је омаж љубави и поручује да пре свих треба волети себе, јер само срце пуно љубави може прихватити и свет око себе. Сви редови  књиге “Оно што остаје увек љубав је”, одраз су личног искуства, али и спознаје да свако од нас може бити истински срећан јер сваког дана имамо прилику да направимо добар избор.

Дајући корисне и практичне савете, Ивана Плехингер истиче да и у најтежим тренуцима треба показати љубав и захвалност уместо страха.

Ауторка је рођена у Загребу, а после уписивања Музичке академије постаје главни вокал бенда Фуннy Хилл. Компоновала је песме за многе извођаче. Последњих неколико година ради као водитељка на Народном радију. Ивана верује да је музика одвела до свега што воли, па и до књиге “Оно што остаје увек љубав је”. Највећим успехом сматра своју срећну породицу, и то што је остварена као мајка и као супруга.

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА