Најновије

ХУМАНОСТ ДАРКА ЛАЗИЋА НИКО НЕЋЕ ЗАБОРАВИТИ: Несрећа га је спречила да помогне девојчици оболелој од тумора, али је певач ипак имао план Б!

Да је певач Дарко Лазић омиљен у месту у ком је одрастао, и у ком и даље проводи већину свог слободног времена, те да за њега сви мештани имају само речи хвале

Дарко Лазић (Фото: Инстаграм)

 

Да је певач Дарко Лазић омиљен у месту у ком је одрастао, и у ком и даље проводи већину свог слободног времена, те да за њега сви мештани имају само речи хвале, јасно је после посете Брестачу. Једна прича посебно ће вам истопити срце.

Конобар у клубу "Вајат" у којем Дарко често има наступе има за њега само речи хвале.

- Ко? Дарко? Он је наш брат! Добро нас је све испрепадао, али чујем да му је Богу хвала боље и баш нам је лакнуло свима овде. Он је озбиљан друг и пријатељ, па кад неко нешто лоше каже за њега, задавио бих га - испричао је конобар, који је открио и да Дарко ту често долази.

- Свраћа кад год је ту. А наступао је последњи пут пре једно два месеца. И онда је недељу дана пре ове несреће заказао наступ, од ког је сав новац требало да иде на жиро рачун за лечење мале Драгане Антић. Она је дете из комшилука. Има тумор на мозгу, и да би отишла у Француску на операцију од које јој зависи живот, Дарко је организовао и остале пријатеље и колеге да у томе учествују. Све је било договорено. Драганина сестра и сви њени су били пресрећни. Већ смо били ставили и плакат, висио је на вратима, и онда се десило ово. Он неће моћи да пева за Драгану, али ће зато целу ту његову замисао да изведе Милош Бркић. Ма на све је Даре мислио. Он је једноставно такав човек. Зато не волим кад чујем да га пљују - искрен је конобар Дарковог омиљеног клуба.

Након што је прошле недеље доживео саобраћајну несрећу, на улазу у Брестач, када је његов ауто услед неприлагођене брзине, слетео са пута и испревртао се, певач Дарко Лазић био је у вештачкој коми шест дана. Констатовано му је тада стање политрауме са мултиорганским повредама, од којих је свака била тешка.

Па иако се много спекулисало о томе колико ће певачев опоравак трајати и шта ће све остати као последице саобраћајне несреће коју је преживео, Даркова мајка потврдила је да је тренутно једино спорна бутна кост, због које га чека операција у наредном периоду, и искључила сва остала нагађања која су укључивала апарате за дисање, и могућност да Дарко остане непокретан.

Дарка Лазића, међутим сасвим извесно, после свега овога чека дуг опоравак.

Погледајте ОВДЕ шта професор Владислав Ђорђевић каже о агресивном феминизму.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лекари открили када Дарко Лазић излази из болнице

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА