Најновије

ЗА ДЛАКУ ИЗБЕГНУТА ТРАГЕДИЈА! ПИЈАНЦЕ БОГ ЧУВА! Нишлија пијан усред ноћи лежао насред пруге, а онда је...

Нишлија који је синоћ око 23.30 часова под деством алкохола или опијата легао на шине на пружном прелазу у насељу Трошарина, подигао је на ноге све Хитне службе града Ниша у кратком временском периоду.

Воз (Фото: Јутјуб)

Наиме, видевши човека на прузи како непомично лежи, грађани су помислили да га је ударио воз па су одмах позвали Хитну помоћ. Алармиране су и Железнице Србије и Полицијска управа у Нишу, али се након изласка на терен дошло до закључка да паници нема места.

Лекари Хитне помоћи су прегледали човека који је лежао на шинама и закључили да не само да је жив него и да нема никакве повреде па је одмах било јасно да га није ударио воз.

Сумња се да је Нишлија који је лежао на прузи био под дејством неког опојног средства, нарокитка или можда алкохола, тако да је након прегледа, како прописи на одмах пребачен на Клинику за ментално здравље.

Да ли се он успавао на шинама је услед превелике дозе опијата, алкохола или појединих лекова, или је по среди неуспели покушај самоубиства, биће утврђено даљом истрагом.

Дарко Лазић је велики хуманиста. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Блиц, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Компилација судара возова

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА