Најновије

''БЕЛИ МАНТИЛИ'' НА УЛИЦАМА КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ: Протест здравствених радника због одлуке Приштине

У кругу Здравственог центра у Косовској Митровици почео је миран протест здравствених радника због одлуке Приштине да уведе таксе од 100 одсто на робу из Србије.

Косовска Митровица (Фото: Јутјуб)

Директор Клиничко-блничког центра Косовска Митровица Милан Ивановић рекао је на протесту да Албанци покушавају да доврше етничко чишћење, а у тој намери прибегли су институционалном насиљу.

"Основни наш захтев је слобода, основни наш захтев је да пусте ухапшене, они знају да ће они бити увек на бранику отаџбине", навео је Ивановић.

Окупљеним грађанима са говорнице се обратила и директорка Дома здравља Косовска Митровица Миљана Николић која је послала поруку Приштини.

"Можете да нам узмете храну, лекове и сигурност, али не можете да нам узмете љубав према Косову и Метохији и никада не можете да нам узмете нашу историју у којој јасно пише Косово је део Србије", рекла је Николићева.  

Србима са Космета данас су подршку пружили и представници ФК Црвена звезда Драган Џајић, Звездан Терзић и Митар Мркела који се налазе у посети Косовској Митровици, а данас ће се у 14 сати у амфитеатру Факултета техничких наука у Косовској Митровици састати са представницима студената и спортских клубова са севера КиМ.

Колико је НАТО војника погинуло у рату против Србије, сазнајте ОВДЕ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Протест у Косовској Митровици

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА