Најновије

ЛЕПОТА ОД ДАНА! ЛЕТО УСРЕД ЈЕСЕНИ! Међутим, ако путујете према Банату и источној Србији, ово морате знати!

У Србији ће данас бити претежно сунчано и топло, а само ће у Тимочкој Крајини преовлађивати облачно и свежије, понегде са слабом сипећом кишом (росуљом).

Србија (Фото: Јутјуб)

Дуваће слаб, у кошавском подручју умерен и јак, југоисточни ветар, на југу Баната и доњем Подунављу са ударима олујне јачине, саопштио је РХМЗ. Јутарња температура биће од 7 до 15, на југу Баната до 18, највиша дневна од 19 до 22, у Тимочкој Крајини око 16 степени.

У Београду ће бити претежно сунчано, топло и ветровито. Јутарња температура биће око 14, највиша дневна око 21 степен. Према изгледима времена до 11. новембра, у већем делу биће претежно сунчано и топло.

До четвртка у кошавском подручју ветровито са јаким, на југу Баната повремено олујним југоисточним ветром, а у Тимочкој Крајини претежно облачно и свежије, повремено са слабом сипећом кишом.

У четвртак и петак са југозапада се очекује пролазно наоблачење понегде са слабом кишом углавном у централним и јужним крајевима. Максимална температура у већини места биће од 18 до 20 степени, крајем периода у мањем паду.

Црногорци почињу да ваде нафту из Јадрана. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лепоте прелепе нам земље Србије

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА