Најновије

О ТРОШКУ ГРАЂАНА: Томислав Николић остаје у вили на Дедињу уредбом Владе Србије

Лавину негативних коментара на друштвеним мрежама изазвала је вест да је Влада Србије донела Уредбу о изменама и допунама Уредбе о непокретностима за репрезентативне потребе Републике Србије, којом се зграда у Ужичкој улици 23, одређује за боравак и репрезентативне потребе председника Националног савета за координацију сарадње са Руском Федерацијом и Народном Републиком Кином, Томислава Николића, и пријем и боравак страних гостију Србије у оквиру те сарадње.

Томислав Николић (Фото: Јутјуб)

Како је објављено у Службеном гласнику, Уредба, коју је потписала премијерка Србије Ана Брнабић, донета је на седници Владе 2. новембра, а на основу члана 57. став 2. Закона о јавној својини и члана 42. став 1. Закона о Влади.

Како се наводи, уредба ће ступити на снагу осмог дана од дана објављивања у "Службеном гласнику Републике Србије", односно 10. новембра.

Све ово платиће грађани, кажу коментатори на друштвеним мрежама и Интернету, Николић је лепо аванзовао своје "пензионисање", а можда једног дана буде откупио вилу "за динар", рекоше неки од њих.

Прочитајте ОВДЕ зашто нико не одговара на погибије радника у Србији.

Извор: Танјуг/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА