Најновије

СТРАШНИ ПОДАЦИ О ВЕЗИ БОМБАРДОВАЊА И РАСТА ОБОЛЕЛИХ ОД КАРЦИНОМА! НАТО УБИЈА СРПСКЕ ДЕВОЈКЕ: Све више жена млађих од 25 година има рак дојке!

У Србији све више девојака млађих од 25 година оболева од рака дојке и по томе је наша земља у самом европском врху, показује статистика Европског регистра за рак! Домаћи стручњаци, потврђујући ове податке, кажу да је то директна последица НАТО агресије, јер су те младе жене расле и развијале се након бомбардовања, када је наша земља затрована осиромашеним уранијумом и другим канцерогеним токсинима.

Бомбардовање Србије (Фото: Јутјуб)

Овој чињеници иде у прилог и податак да у Србији годишње од рака дојке оболи 19, а умру три жене млађе од 30 година, док је у остатку света овај канцер код тако младих особа на нивоу статистичке грешке. Такође, код нас разне врсте канцера сваке године добије чак 80 одсто младих више од европског просека.

Наш чувени неурохирург проф. др Даница Грујичић упозорава да је после бомбардовања драматично порастао број младих жена које добијају рак дојке, док се пре 1999. тако нешто готово уопште није дешавало.

- Рак дојке је болест која се најчешће појављује код жена старијих од 55 година, док је код млађих од 30 поприлично ретко присутна. Међутим, у Србији последњих година има све више девојака старих између 20 и 25 година којима лекари открију рак дојке. То је страшно, јер се ова болест код тако младих жена појављује на нивоу инцидента, а код нас се појављује у десетинама случајева. И сада, питање је шта је то утицало да се код нас појави тако велики скок у овој статистици? Чему су то биле биле изложене младе Српкиње, а нису њихове вршњакиње у Француској, Немачкој или Британији?! Па јасно је, у питању су последице НАТО агресије и канцерогени токсини остали после бомбардовања. Зато апелујем да се веза између отрова из бомби и раста броја оболелих од карцинома у Србији што пре испита, како бисмо сазнали праву истину - каже др Грујичић и додаје да све бројке говоре у прилог овој тези:

- Имамо у нашој земљи 4.400 жена које годишње оболе и 1.600 оних које умру од рака дојке, што је далеко изнад европског просека. То значи да ова болест сваког дана у Србији узме четири до пет женских живота?! Такође, у Србији од канцера сваке године оболи 80 одсто деце више него у осталим државама нашег континента. То не може бити случајно и не може доћи само од себе.

Познати српски онколог проф др Слободан Чикарић истиче да је НАТО агресија један од главних разлога за повећан број оболелих од канцера дојке, нарочито код младих девојака.

Транскрипти западних шпијуна открили језиве планове за Србију. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА